Montserrat assisteix a la millor versió del trio liderat pel pianista Jorge Tabarés

0
245

La seua “Dansa per a trio de piano” ha compartit faristol amb Beethoven i Mendelssohn

Les partitures interpretades per “Pangea Trio” en la plaça de Montserrat, durant la vetlada de hui de la 42a Setmana Internacional de Música de Cambra, han substanciat l’existència de partitures pensades per a aquesta mena de formació abans i ara.

Laura Pastor al violí; Irene Cervera al violoncel i Jorge Tabarés al piano, han sabut construir i executar un programa en què els trios per a piano de Beethoven i de Mendelssohn, han apadrinat la “Dansa per a Trio de Piano” del propi Tabarés, que ha sigut estrena absoluta en aquesta edició de la SIMC.

S’ha de dir que aquesta formació bàsica liderada pel professor Jorge Tabarés, ha posat damunt l’escenari de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, tots els recursos necessaris perquè, les partitures pogueren estar narrades de la mateixa manera que van estar concebudes.

El virtuosisme dels tres joves músics unit a aqueixa sonoritat rica en timbres, ha permés gaudir d’una interpretació remarcable en el festival riberenc. 

Per a divendres 21 de juliol, ha prevista l’actuació de la “Coral de Cambra de Pamplona” una formació que des de la mateixa data de la seua fundació en 1946, ha sabut realitzar grans i rellevants aportacions a la història de la música.

En aquesta ocasió arriba al Setmana de Música de Cambra de Montserrat per a interpretar l’obra completa “Les set paraules de Crist en la Creu” en versió original per a pianoforte i coral, que ha alçat una gran expectació entre les persones que s’estimen aquest gènere del cant coral.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí