Sisena edició del Festival de Música de Cambra de Polinyà de Xúquer

0
1493
Polinyà de Xúquer posa la solfa exquisida del Festival de Música de Cambra el pròxim diumenge
  • L’ajuntament ha organitzat la mostra que es fa en espais reduïts i que enguany comptarà amb una gran varietat d’estils interpretats per músics d’alt nivell

El proper diumenge 20 de maig a partir de les 19 hores començarà la sisena edició del Festival de Música de Cambra de Polinyà de Xúquer. Organitzat de manera itinerant i ens espais reduïts tres grups de 50 persones passaran pel saló i el pati de dues cases del pobe i per la capella del Crist a l’església a escoltar cadascun dels microconcerts d’uns 20 minuts de durada cadascun.
El violoncelista Amat Santacana, guanyador del Premi Internacional d’Interpretació de Bach a Madrid, entre d’altres distincions, interpretarà la suite nº1 en Sol Major de J.S.Bach a la capella del Crist de l’església dels Sant Sopar.
El contratenor rus Konstantin Derri, guanyadors de diversos premis en concursos internacionals, acompanyat del pianista Carles Budó,un dels millors pianistes acompanyants del repertori vocal i que interpretaran, al pati d’una de les cases, diverses cançons i àries d’òpera de Vivaldi i Häendel amb gran virtuosisme vocal.

El Montero String Quartet és el quartet de corda muntat per la compositora Claudia Montero i que està integrat per Martin Buchalter (violí I), Pablo Borreguero (violí II), Álvaro Godoy (viola) i Marina Cuesta (violoncel). El quartet intepretarà,de la mateixa compositora, l’obra “Cuarteto para Buenos Aires” , guanyadora del premi LatinGRAMMY al 2016.
El Festival de Cambra acabarà a la terrassa del Centre Cultural “Ausiàs March”, on acudirà tot el públic que forma els tres grups per tal d’escoltar a un dels millors grups de percussió de l’estat, “Amores Grup de Percussió”,integrat per Pau Ballester, Ángel García i Jesús Salvador “Chapi”. I el grup “Amores” interpretarà algunes peces novedoses i molt originals de John cage i Reich, entre d’altres compositors.
O.R.
Programa Complet – Festival Musica de Cambra 2018

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí