LES TRES BANDES MÚSICA DE LA VALL D’UIXÓ CELEBRARAN UN CONCERT EL 3 DE MARÇ

0
1428Este serà un dels esdeveniments culturals més destacats d’este 2019 i l’objectiu és que es consolide i institucionalitze 

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el Concert de les tres bandes de música la ciutat del 3 de març a les 19.00 hores en l’Auditori. L’Ateneu Musical Schola Cantorum, el Centro Instructivo de Arte y Cultura i la Unión Musical Valldeuxense interpretaran un pasdoble i una peça principal cadascuna en un espectacle de dos hores de durada. 

El regidor de Cultura, David Lluch, ha assenyalat que este serà “un dels esdeveniments culturals més destacats del 2019” i l’objectiu és que “es consolide i institucionalitze, perquè les bandes tenen una gran importància en el nostre teixit social i la Vall d’Uixó i la comarca es mereixen un concert d’este nivell”. 

Les entrades generals tenen un preu de 10,5 euros i les preferents de 12 euros i es podran adquirir en les pròximes hores en www.auditoriolavallduixo.es o en la taquilla de l’Auditori. Un preu “ajustat a l’ordenança municipal i que també és un reconeixement a les entitats i als músics, perquè es cobrarà entrada com en tots els espectacles comercials que es realitzen en l’Auditori”, ha explicat Lluch. 

L’edil ha recordat que al llarg del segle XX “es va conformar el panorama actual, amb les tres bandes de música” i ha destacat la seua importància “en la formació dels músics, perquè a la Vall d’Uixó hi ha molts professionals de la música en comparació amb qualsevol altre municipi”. A més proporcionen “socialització i experiència”. 

Així, la celebració d’este concert de les tres bandes “era un deute amb elles però també amb tot el poble, perquè són el reflex històric de molts moments de la Vall d’Uixó” i també “formen part imprescindible de les festes i actes culturals”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí