LA SOCIETAT MUSICAL “LA PRIMITIVA” DE RAFELBUNYOL GUANYA LA SECCIÓ PRIMERA DEL CIBMValència

0
456

LA SOCIETAT MUSICAL “LA PRIMITIVA” DE RAFELBUNYOL GUANYA LA SECCIÓ PRIMERA DEL 135 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “CIUTAT DE VALÈNCIA” 2023

Dissabte, 15 de juliol

La Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol,  sota la direcció de Ximo Tarín Micó, i amb un total de 294,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Primera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023, que es desenvolupa a l’Auditori de Les Arts. L’Associação Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal, ha quedat en segona posició amb 286 punts, mentre que la Societat Filharmònica Alteanense ha ocupat el tercer lloc amb 278,5 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta
secció han sigut Symphony for Winds de Martin Ellerby, que consta de tres moviments, Tribute, Chorale i Display

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat la Banda Municipal de Música de Badajoz, sota la direcció de Vicente Soler Solano. La dotació dels premis per a la Primera Secció són de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera.

Demà diumenge, en la Secció d’Honor, hi participaran a les 11.00 hores la Unió Musical de Godelleta i la Unió Musical de Torrent, i a partir de les 17.00 hores l’Asociación Músico-Cultural “La Lira de Pozuelo” de Madrid i la Societat Unió Musical d’Alberic.

Tancant el certamen i com a banda convidada hi actuarà la Banda Simfònica Municipal de València, sota la direcció de Miquel Rodrigo i Tamarit. Interpretarà obres del mestre José Serrano, en commemoració del centenari del seu naixement, David R. Gillingham i Dmitri Xostakóvitx.

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de
Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del
certamen www.cibm-valencia.com.

ordre d’actuació, i 

LA SOCIETAT MUSICAL “LA PRIMITIVA” DE RAFELBUNYOL GANA LA SECCIÓN PRIMERA DEL 135 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDAS DE MÚSICA “CIUDAD DE VALÈNCIA” 2023

Sábado, 15 de julio

La Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, bajo la dirección de Ximo Tarín Micó, y con un total de 294,5 puntos, ha resultado la ganadora de la Sección Primera del 135 Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciutat de València” 2023, que se desarrolla en el Auditori de Les Arts. La Associação Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal, ha quedado en segunda posición con 286 puntos, mientras que la Societat Filharmònica Alteanense ha ocupado el tercer puesto con 278,5 puntos.

La obra obligada que han interpretado todas las bandas de esta sección ha sido “Symphony for Winds” de Martin *Ellerby, que consta de tres movimientos, Tributo, *Chorale y Display.

La agrupación invitada mientras deliberaba el jurado ha sido la Banda Municipal de Música de Badajoz, bajo la dirección de Vicente Soler Solano. La dotación de los premios para la Primera Sección es de 6.000 euros para la ganadora, 3.000 euros para la segunda y 2.000 euros para la tercera.

Mañana domingo, en la Sección de Honor, participarán a las 11.00 horas la Unión Musical de Godelleta y la Unión Musical de Torrent, y, a partir de las 17.00 horas, la Asociación Músico-Cultural “La Lira de Pozuelo” de Madrid y la Societat Unió Musical de Alberic.

Cerrando el certamen y como banda invitada actuará la Banda Sinfónica Municipal de València, bajo la dirección de Miquel Rodrigo i Tamarit. Interpretará obras del maestro José Serrano, en conmemoración del centenario de su nacimiento, David R. Gillingham y Dmitri Shostakóvich.El público tiene la oportunidad de seguir el certamen en directo a través de Streaming, con un enlace específico que figura en la página web del certamen www.cibm-valencia.com.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí