La Primitiva d’Alcoi absorbeix l’Apolo i tot el seu patrimoni

0
260

Els socis del Centre Instructiu Musical Apolo i la Corporació Musical Primitiva han acordat la desaparició per absorció de l’Apolo a favor de la Primitiva. D’aquesta manera, l’agrupació musical passa a denominar-se Música Primitiva Apolo d’Alcoi.

Aquest canvi s’ha produït després de l’assemblea extraordinària entre les dues entitats. Segons l’ordre del dia, el punt a debatre era la fusió per absorció d’Apolo a càrrec de La Primitiva amb els consegüents precs i preguntes. Amb la presència de l’assessor jurídic de la FSMCV, Joaquín Soler, aquest punt de l’ordre va ser aprovat per unanimitat.


Així, tot el patrimoni material i intangible que pertanyia al Centre Instructiu Musical Apolo passarà a ser propietat de La Primitiva amb una única adreça fiscal, segons s’ha acordat després d’aquesta assemblea.

Ambdues entitats han analitzat els canvis pertinents per a l’aprovació dels nous estatuts, els quals han afectat de forma mínima en aquells articles que referenciaven Apolo i aquell en què s’expressa el any de fundació, qüestió que s’ha volgut actualitzar i reflectir després de les noves investigacions. D’ací a poc temps els nous estatuts de la Música Primitiva Apolo d’Alcoi seran una realitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí