La Junta de Govern aprova les bases del concurs per a la creació de la figura de subdirector de la Banda Municipal 

0
83

  • El subdirector musical col·laborarà amb el director i el substituirà, si és el cas
  • La figura del subdirector musical és habitual en les bandes i les orquestres europees

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases del concurs de mèrits per a la creació de la figura de subdirector de la Banda Simfònica Municipal de València, una figura que fa anys que no existia en l’agrupació musical. 

Les bases preveuen que el futur subdirector de la Banda siga professor superior de música o, alternativament, que tinga el grau en música i especialitat en direcció d’orquestra o bé el títol de professor superior de música amb especialitat en direcció d’orquestra. 

La funció del nou subdirector de la Banda serà la de col·laborar tècnicament i artísticament amb el director de l’agrupació i, si és el cas, substituir-ne el director. A més, col·labora en la planificació de la programació i les actuacions, realitza informes tècnics i d’assessorament i controla el pressupost, entre d’altres funcions. 

La figura de subdirector és habitual en la majoria de les bandes i les orquestres europees i és una figura que fa més de deu anys que no existia en la Banda Simfònica Municipal de València. 

GABINET DE COMUNICACIÓ

València, viernes 03 de mayo de 2024

La Junta de Gobierno aprueba las bases del concurso para la creación de la figura de subdirector de la Banda Municipal 

  • El subdirector musical colaborará con el director y lo substituirá, si procede
  • La figura del subdirector musical es habitual en las bandas y las orquestas europeas

La Junta de Gobierno Local ha aprobado las bases del concurso de méritos para la creación de la figura de subdirector de la Banda Sinfónica Municipal de València, una figura que hace años que no existía en la agrupación musical. 

Las bases prevén que el futuro subdirector de la Banda sea profesor superior de música o, alternativamente, que tenga el grado en música y especialidad en dirección de orquesta o bien el título de profesor superior de música con especialidad en dirección de orquesta. 

La función del nuevo subdirector de la Banda será la de colaborar técnicamente y artísticamente con el director de la agrupación y, en su caso, substituir al director. Además, colabora en la planificación de la programación y las actuaciones, realiza informes técnicos y de asesoramiento y controla el presupuesto, entre otras funciones. 

La figura de subdirector es habitual en la mayoría de las bandas y las orquestas europeas y es una figura que hace más de diez años que no existía en la Banda Sinfónica Municipal de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí