La Diputació de València ajorna la 44ª edició del seu Certamen de Bandes a 2021

0
768

  • El diputat de Bandes de Música, Jordi Mayor: “L’ajornament era l’última opció que volíem prendre, però finalment s’ha imposat la realitat i la prudència”
Imagen

30/06/2020

La Delegació de Bandes de Música de la Diputació de València ha anunciat que la 44ª edició del Certamen de Bandes, que estava previst celebrar al maig i que s’havia posposat amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, queda definitivament ajornada al pròxim any.

En paraules del diputat delegat de Bandes de Música, Jordi Mayor, “ha sigut una decisió molt meditada que s’ha pres mitjançant un procediment de consulta que ha dut a terme el Servei de Cultura amb les diferents societats musicals participants”. Mayor explica que els responsables de les societats han considerat, al costat de l’organització, que no es donen les circumstàncies idònies ni per a la celebració ni per a la preparació de l’esdeveniment”.

Encara que estan per confirmar les dates i el lloc de realització, la Delegació de Bandes de la Diputació ha avançat que participaran les societats musicals ja seleccionades, a les quals podrien sumar-se noves bandes en les seccions amb places vacants mitjançant la possible ampliació de la convocatòria de 2021.

Cal recordar que el Certamen de Bandes de la Diputació de València havia previst per a enguany importants canvis en aspectes de localització, jurat, nombre de seccions o model de puntuació. Segons Mayor, “s’havia treballat amb la il·lusió de fer créixer el certamen, d’internacionalitzar-se amb els seus jurats i fer-lo més participatiu per a la ciutadania, objectius que queden intactes per a l’any vinent”.

Estos canvis, que es mantindran per a l’edició de 2021, tornaran a portar les bandes als nostres pobles, amb la voluntat que la ciutadania de les nostres comarques puga participar obertament en una de les cites més importants en el calendari festiu de les bandes de música.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí