La Banda Simfònica La Lira Castellonera viatja a Corea del Sud per tancar el projecte dels «Anells Ingràvits»

0
711

79 castelloners i castelloneres amb la seva banda La Lira Castellonera començaran el proper dia 7 d’agost un viatge d’emocions i experiències apassionants.

Dins del projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS els castelloners i castelloneres realitzaran un recorregut de milers de quilòmetres on passaran per Castelló, Barcelona, Madrid, Hong Kong, Shangai i Jeju.

La Lira Castellonera, després de la seua participació en el Certamen de Bandes de Música, emprén una nova fase del projecte; La participació en el JIWEF de l’illa de Jeju a Corea del Sud del 8 al 16 d’agost

La Lira actuarà en 5 concerts amb programes diferents i acompanyant solistes internacionals, com Eric Aubier, YehShu Han, Rex Richardson, Spanish Brass o Alberto Urretxo entre d’altres.

La Societat Musical Lira Castellonera i el seu president Vicent Climent, volen fer públic l’agraïment a totes les persones, entitats i associacions locals i forasteres que han cregut i recolzat el projecte amb un esperit altruista encomiable i exemplar. De manera especial gràcies a l’Ajuntament i a la Corporació Municipal per facilitar la fluïdesa i l’empatia amb la nostra Societat Musical. I com no, als membres de la banda que han col·laborat desinteressadament al llarg del temps que ha durat el projecte fins hui i que no viatjaran.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí