La banda de l’Eslava d’Albuixech ofereix 5 concerts al JIWEF de Jeju (Corea del Sud)

0
616

La banda del Centre Instructiu Musical Eslava d’Albuixech viatjarà a l’illa de Jeju (Corea del Sud) aquest mes d’agost, per a participar al Jeju International Wind Ensemble Festival (JIWEF), on cada any es reuneixen en aquelles llunyanes terres formacions i artistes internacionals amants de la música de vent.

El dia 9 d’agost l’Eslava protagonitzarà el dia d’Espanya al JIWEF, en un concert on també participarà Spanish Brass amb els balladors Carmen Bejarano i David Nieto i el percussionista i guitarrista Pablo Domínguez. Des d’eixe dia i fins al 13 d’agost, la formació participarà en 5 concerts per diferents escenaris de l’illa amb Les veus i vents d’Ibèria

Aquest programa és un recull de música única i recognoscible; la música nacionalista/costumista de finals del XIX i principis del XX d’aquella Espanya, amb fragments i passatges de Sarsuela i d’Òpera.

L’Eslava es convertirà en la segona formació bandística valenciana i espanyola en presentar-se en aquest prestigiós festival després què l’any 2019, La Lira Castellonera de Castelló, obrira el camí i començara un lligam de col·laboració i estima mútua entre les dues cultures.

Les veus i vents d’Ibèria

L’Eslava i la Lira Castellonera, amb el seu Cor, s’han unit per enregistrar un CD amb aquest títol. CD que les dues formacions, agermanades, presentaran el pròxim dia 8 a Albuixech en el flamant i impressionant cicle “III JULIOL MUSICAL”, a la plaça de la Llibertat de la localitat de l’horta Nord a les 23:00. 

El dia 9 es continuarà amb la presentació a Castelló a l’Auditori Rex a les 20:00.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí