La Banda de la Societat Musical d’Alzira amb Abraham Cupeiro el 18 de maig!

0
72

El pròxim 18 de maig, la Banda de la Societat Musical  d’Alzira té l’honor de presentar un esdeveniment musical  extraordinari. En col·laboració amb el talentós Abraham  Cupeiro, la banda d’Alzira oferirà un concert que promet  ser una experiència inoblidable per a tots els amants de la  música. 

La combinació musical de la Banda i el talent excepcional  d’Abraham Cupeiro promet captivar al públic de totes les  edats i gustos musicals.  

Abraham Cupeiro és un multi-instrumentista i constructor  d’instruments antics gallec. El caracteritza la recuperació  d’instruments perduts en el temps, que utilitza per a crear  noves sonoritats i imbricar-los en músiques alienes a ells.  Com a instrumentista, destaca per ser una de les poques  persones que toca el Karnyx (trompeta cèltica de l’Edat de  Ferro). És a més impulsor d’un instrument ancestral en la  tradició gallega: la corna, instrument que el seu avi tocava i  que apareix en les il·lustracions d’Alfons X. 

Durant el concert PANGEA sonaran acompanyats de la  banda des de l’austral Oceania amb els ressons dels seus  caragols de mar, fins a les misterioses muntanyes xineses  que el so del Hulusi dibuixa amb les seus melismàtiques  melodies; grans planes com les de norteamérica, selves  com les de sudamérica, la flauta Peule del Senegal, la  Gaita Búlgara, la desafiadora Zurna i les mil·lenàries cornas  de pastor serviran d’element musical que cosirà una  vegada més la nostra terra, Pangea! No et perdes l’oportunitat de ser part d’aquest  esdeveniment especial!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí