La 42 Setmana de Música de Cambra de Montserrat acull activitats paral·leles

0
311

Xarrades i obres escèniques completen la proposta cultural prevista

La plaça de l’Ajuntament de Montserrat, lloc en què habitualment té lloc el conjunt de la Setmana Internacional de Música de Cambra, albergarà dimecres 12 de juliol a les un espectacle de Dansa Contemporània, com a tercera de les activitats paral·leles al conjunt de concerts previstos entre el 17 i el 22 de juliol.

Els  detalls del programa d’enguany, es van donar a conèixer el passat 7 de juliol al llarg de l’acte de presentació desenvolupat, a la Casa de la Cultura, indret en què també s’anuncià la xarrada que sobre “Dones creadores” va desenvolupar el passat dissabte l’escriptora Anna Moner, en un acte què també subratllà la figura de la coneguda soprano Maria Callas.

L’activitat prevista per al 12 de juliol, es tracta de la posta en escena de l’obra “Migraté” que correrà a càrrec de la companyia Maduixa Teatre, a la plaça de l’Ajuntament d’aquesta localitat de la Vall dels Alcalans, a les 20,45 hores.

Es tracta d’una història commovedora que explora els límits de l’equilibri amb el moviment, en què quatre dones i un espai buit, però farcits d’obstacles i fronteres invisibles i d’odis irracionals i prejudicis, transiten des dels països d’origen fins arribar a una terra d’esperança que les rebuja.

Segons ens asseguren els components de Maduixa Teatre, “aquest espectacle és una lluita de dones fortes, valentes i sobre tot resilients”  que s’explica des de dalt d’unes alces convertides en element característic que defineixen la companyia, tot i obrint un univers de possibilitats capaç d’articular un diàleg entre la dansa, el gest i l’equilibri.

A partir de dilluns 17 de juliol, la plaça de l’Ajuntament albergarà els concerts previstos en aquesta setmana de música de cambra, lloc en què es podrà assitir a les actuacions de la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà, el “Cura Rojo”, Artz Brass Ensembkle, Pangea Trio, la Coral de Cambra de Pamplona i Kamerata Stradivarius.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí