I Festival de Bandes Santa Cecília del Grau al Parc Eivissa

0
371

Dissabte 22 d’abril tindrà lloc el I Festival de Bandes Santa Cecília del Grau al Parc Eivissa (Carrer d’Eivissa) de València a les 19.30h. Les bandes que actuaran són la Banda Simfònica Agrupació Musical de Rocafort, la Banda de Música Sant Antoni de Portmany (Eivissa) i l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau.

El concert estarà dividit en dos parts. En la primera cada agrupació interpretarà dos obres. En la segona, en canvi, seran les tres bandes de forma conjunta les que faran sonar els seus instruments. El repertori musical que interpretaran les bandes serà el següent:

Banda Simfònica Agrupació Musical de Rocafort (Director: Juan José Catalá Borrás): El Corsario Negro (Obertura) d’Ángel López i A Catedral de José L. Picó.

Banda de Música Sant Antoni de Portmany (Director: Frank J. Cogollos): MT Everest de Rossano Galante i Cry of the last Unicorn de Rossano Galante.

Associació Musical Santa Cecília del Grau (Director: Adrià Sánchez Castelló): Flashing Winds Jan Van der Roost i Persis de James L. Hosay.

En acabar aquestes interpretacions, les tres agrupacions musicals tocaran conjuntament Alesia, Es Freus i Font de la teula, les quals són obres del compositor i director Frank. J. Cogollos. Cadascuna d’aquestes obres serà dirigida per un dels tres directors de les agrupacions.

Cal ressaltar que aquesta és una ocasió perfecta per a gaudir d’un festival de música on compartiran escenari dos bandes musicals valencianes i una eivissenca. A més, la segona part del concert estarà protagonitzada per la interpretació de tres obres musicals per part de més de 120 músics a l’escenari, fita molt cridanera i rellevant. Per tant, aquesta serà una bona oportunitat per a disfrutar d’una vesprada repleta de música, emocions i aplaudiments.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí