EL PROJECTE BANSIC

0
2250

El projecte de la Banda Simfònica Infantil Nacional de Catalunya sorgeix des de l’Associació Nacional de Directors de Banda (ANDB). Aquesta entitat, en el seu afany de promoure les bandes de música i el seu futur, ha decidit treballar per un Pla Nacional de Bandes creat des de la base, amb un sistema de treball establert per regions. L’objectiu, doncs, és garantir el futur de les bandes i la difusió de la seva tasca tant musical com social, donant-li així tot el valor i la dignitat que es mereix.

L’Associació Nacional de Directors de Banda té delegats a cada comunitat. A Catalunya el delegat és Joan Ramon Reverté Reverté, director de la Banda Simfònica de Reus (BSR) i és a qui, conjuntament amb el Carles Lorente, director de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Tarragona, l’ANDB encarrega engegar el projecte de la Banda Infantil a Catalunya, utilitzant com eix organitzatiu la BSR.

El projecte BANSIC com a part d’un Pla Nacional de Bandes ja ha estat engegat a dues regions: Galícia i Astúries. En tots dos llocs l’èxit ha estat més que notable, i no cal dir que a nivell pedagògic ha mostrat ser especial, doncs, a més dels coneixements adquirits durant la seva realització, ha aconseguit motivar extraordinàriament els alumnes, oferint-los a més a més una formació integral com a persones.

https://infobansic.wixsite.com/bansic

CONCERTS

  • 8 de setembre a les 19h a Reus (Teatre Fortuny)

  • 11 de setembre a les 19h a Barcelona (Auditori)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí