El Doble Quintet “Llíria City Of Music” realitza una gira internacional

0
511

La formació estarà conduïda pel prestigiós director edetà, José Miguel Rodilla

Llíria, 12 juliol 2023.- L’ensemble Doble Quintet “Llíria City Of Music” realitzarà, estw estiu, una gira internacional que tindrà dos cites. La primera serà este dijous, 13 de juliol, a la ciutat francesa d’Écully i el mes d’agost actuarà al país asiàtic de Corea del Sud.

Segons ha explicat el regidor d’Ensenyaments Artístics i de Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, “el projecte d’internacionalització de la nostra localitat a través dels nostres músics és ja una realitat. El treball de coordinació amb la Xarxa de Ciutats Creatives o Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, ha obert les portes al fet que puguem exportar, en diferents formats, la música edetana a diversos llocs del món”.

En esta ocasió, “hem comptat amb una agrupació professional formada per intèrprets de les dos societats musicals de Llíria, que oferiran un concert sota la batuta del prestigiós director edetà, José Miguel Rodilla”.

El programa triat per al concert que oferiran, comptarà amb obres de compositors francesos i espanyols tan importants com Gounod, Françaix, Bizet, Granados i Falla.

Interpretaran un repertori clàssic de música francesa i espanyola. El programa recull la “Xicoteta simfonia per a vents” de Charles Gounod, els grans aires de “Carmen” de Bizet, danses de Jean Françaix, així com obres dels compositors el nostre país, Enrique Granados i Manuel de Falla.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí