Dol al Conservatori de Música de Manresa per la defunció del professor Enric Martínez Aragó

0
389

La direcció i el claustre del Conservatori Municipal de Música, així com la corporació municipal i els treballadors de l’Ajuntament de Manresa, manifesten  el seu dol per la pèrdua d’Enric Martínez Aragó, professor de trompa del Conservatori, que ha mort a l’edat de 56 anys. Feia més de 24 anys que era professor del centre i era una persona molt apreciada per companys i alumnat.

Tot l’equip humà del Conservatori Municipal de Música, conjuntament amb la corporació i la resta de treballadors de l’Ajuntament de Manresa, expressen el seu dolor i condol per la mort d’Enric Martínez Aragó, professor de trompa del Conservatori, que ha mort a l’edat de 56 anys.

Natural de Cullera (País Valencià), Enric Martínez Aragó va incorporar-se com a professor de trompa al Conservatori Municipal de Música l’octubre de 1997, fa més de 24 anys. Durant tot aquest temps ha estat un professional molt valorat i apreciat pels seus companys i tot l’alumnat. El Conservatori i l’Ajuntament acompanya en el sentiment els seus familiars  en aquests moments dolorosos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí