Concurs de Joves Intèrprets U.M.Llíria, guanyadors

0
737

Ahir dissabte 14 de maig, el teatre de la Unió va acollir la final de la desena edició del Concurs de Joves Intèrprets que convoca i organitza la nostraEscola d’Educands, davant d’una magnífica assistència de públic. El concurscompta amb el suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

En aquesta desena edició del concurs, en què participen alumnes del CentreIntegrat i de l’Escola d’Educands, hi havia més de 60 alumnes inscrits, delsquals finalment se’n van presentar 53, que van interpretar les pecestreballades, davant d’un magnífic tribunal que estava compost per tres delsdirectors titulars de les agrupacions, Pablo Marqués, de la Banda Simfònica,Pascual Cabanes, de les Orquestres Jove i Simfònica i Esteban Espinosade la Banda Juvenil. Per arribar a esta fase final, l’alumnat participant haviaestat seleccionat mitjançant un tall de nota en les seues qualificacions ambl’especialitat instrumental durant aquest curs, de forma que totes lesactuacions demostraren tindre un gran nivell interpretatiu.

La Unió, des de fa molts anys, aposta per la formació dels seuseducands i els resultats els estem observant en cadascuna de lesedicions d’aquest concurs, així com amb l’absolut percentatged’alumnat que supera l’accés i continua els seus estudis en elsconservatoris professionals.

El resultat del concurs, en cada una de les categories, és el següent:

Com en totes les edicions anteriors, el primer premi de cada categoria l’atorgala Unió i consisteix en la matrícula gratuïta per a la Quinzena Musical“Manuel Enguídanos Cotanda”. Per a la resta dels premis, agraïm lacol•laboració de la Cafeteria Unió Musical, Cafeteria Miquel Maria, JoieriaOlli, Farmàcia Faubel, Bolsería Partidors, SuperCalzado, Neomúsica iAvant Música, comerços que, any rere anny, ens brinden la seuacol•laboració i suport.

Des de la Presidència i Junta Directiva, es dona l’enhorabona a tots i totes lesparticipants i felicita als guanyadors de cadascuna de les quatre categories enquè es va desenvolupar el concurs, aprofitant també per donar les gràcies ales famílies de tot l’alumnat per la seua confiança, implicació i participació enels actes que s’organitzen i, és clar, al professorat del CIEM i de l’Escolad’Educands, per la seua tasca no només en l’horari lectiu si no també per laseua cooperació per poder dur a terme aquest tipus d’esdeveniments, aixícom als directors de les nostres agrupacions, sempre apostant pel futur de laUnió.

1ER. CURS

1. Nerea P.B (clarinet)

2. Empar P.G. (saxòfon)

3. Saori Z.T. (violoncel)

2N. CURS

1. Luca L.E. (contrabaix)

2. Vega M.R.(viola)

3.- Vera E.M (saxòfon)

3ER. CURS

1. Helena G.B. (oboè)

2. Borja C.O. (saxòfon)

3. Maia S.D. (trompa)

4T. CURS

1. Aleix F.P. (clarinet)

2. Joan G.S. (bombardí)

3. Alejandro E.A. (flauta)

Gran èxit a la desena edició del Concursde Joves Intèrprets Unió Musical

UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

MAIG 2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí