Beatriz Fernández, nova Directora de l’Orquestra Simfònica de La Unió

0
2853

El Teatre Sala de Concerts de la Unió Musical obrirà les portes en una vesprada molt especial per a realitzar, el dissabte 25 de febrer a les 19:00 hores, el concert de presentació de la nova directora titular de la nostra estimada Orquestra Simfònica, Beatriz FernándezAucejo. Tot un referent per a la nostra societat, al ser la primera dona, Llicenciada en Direcció d’Orquestra, que dirigix una de les seves agrupacións musicals: l’Orquestra.
“Amb la incorporació d’esta jove directora, volem donar-li a l’orquestra l’ansiada estabilitat en la direcció amb una batuta de prestigi” ens comenta Enric Romero, delegat de l’Orquestra. Beatriz Fernández s´ha format entre Mestres valencians de la talla de Cristóbal Soler, José Miguel Rodilla, Manuel Galduf, Ferrer Ferran, Ernesto Izquierdo, José Mª Cervera Collado. Ha dirigit orquestres nacionals i internacionals. Recentment ha sigut nomenada subdirectora de la Banda Municipal de Barcelona, i en l’actualitat és Directora Titular de , la “Lira Castellonera” de Villanova de Castelló, l’Orquestra Simfònica Ateneu Musical del Port de València i de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria.
En el concert que realitzarà l’orquestra s’interpretaran obres del classicisme musical:Divertiment en Fa Major, KV 138 de W. A. Mozart i la Simfonia No 62, La Roxelane de J. Haydn.
“Convoquem a totes les unioneres i unioners, a tot el públic en general, a que vinguen a gaudir d’aquest important concert. Recolzem amb la nostra presència el treball dels nostres jóvens músics i una vegada més omplim el Teatre Sala de Concerts” finalitza Enric Romero, convidant a tots al concert.
L’entrada al concert serà gratuïta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí