Aplaçament de la proclamació de la Clarinera Major i Muses de la música a setembre del 2021

0
641

La Junta Directiva de la Banda Primitiva ha realitzat esta vesprada una sessió extraordinària telemàtica, en què ha decidit per UNANIMITAT cancel·lar l’acte de proclamació de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música, Concha Falomir Herrero, i aplaçar la celebració de l’acte a setembre de l’any 2021.

A pesar de ser una decisió molt complicada, la Junta Directiva – amb el consens de les famílies implicades – ha aprovat este aplaçament de la festivitat, sota els paràmetres de responsabilitat, cautela i consciència front a la crisi sanitària i social provocada pel Covid19. 

La proclamació de la Clarinera Major i Regina de la Música és una acte que presenta unes circumstàncies molt concretes, pel que fa a la congregació del públic i la distància entre els músics de les agrupacions que, a dia de hui, no es podrien realitzar, per motius de salut i seguretat. 

Per altra banda, en cas de poder celebrar-se l’acte de proclamació, s’hauria de realitzar amb modificacions substancials que deslluirien l’acte anual més important de la societat, amb què es proclama a les representants de la Banda Primitiva i que servix, a més a més, per commemorar la inauguració del Teatre-Sala de Concert de la societat. 

La Junta Directiva del Clarín vol enviar tot el seu suport a la Clarinera Major 2020 i a la seua Cort d’Honor, que hauran d’aplaçar el seu somni durant un any, així com a la Clarinera Major 2019 i tota la seua Cort d’Honor; i també a tota la família clarinera que participa activament sempre en totes les activitats que s’organitzen des de la societat. 

A pesar de les circumstàncies, la il·lusió continua intacta com vol traslladar la Clarinera Major 2020, Concha Falomir: “La meua Cort d’Honor i jo estàvem molt emocionades per representar a la nostra societat i esta pandèmia no ha fet que perdem la il·lusió. Al contrari, cree que és una oportunitat per conèixer-nos no sols com a Muses, sinó com a amigues”. I al mateix temps envia un missatge d’ànim per a tots: “Nosaltres i les nostres famílies compartim la decisió d’ajornar la nostra proclamació i estem segures que esta pandèmia no serà capaç de frenar 200 anys d’història i tots els que vindran”. 

Per la seua banda, la Clarinera Major del 2019, Esther Gasent, i la seua Cort d’Honor volen transmetre que “a dia de hui, la salut és el més important. Crec que totes les històries mereixen un digne principi i un millor final i, en les condicions actuals, tant nosaltres com les noves Muses no viuríem este somni com toca. El sentit comú ha de prevaldre per damunt dels desitjos i sentiments”. 

Des de la Banda Primitiva, desitgem que molt prompte, quan les circumstàncies sanitàries ho permeten, puguem retrobar-se al voltant de la nostra estimada societat i seguir treballant per seguir fent història.

Fins aleshores, el més sincer desig de salut per a tots i molt d’ànim!

Comunicado: Aplazamiento de la proclamación de la Clarinera Mayor y Musas de la música a septiembre del 2021

La Junta Directiva de la Banda Primitiva ha realizado esta tarde una sesión extraordinaria telemática, en que ha decidido por UNANIMIDAD cancelar el acto de proclamación de la Clarinera Mayor y Regina de las Musas de la Música, Concha Falomir Herrero, y aplazar la celebración del acto a septiembre del año 2021.

A pesar de ser una decisión muy complicada, la Junta Directiva – con el consenso de las familias implicadas – ha aprobado este aplazamiento de la festividad, bajo los parámetros de responsabilidad, cautela y conciencia frente a la crisis sanitaria y social provocada por el Covid19. 

La proclamación de la Clarinera Mayor y Reina de la Música es una acto que presenta unas circunstancias muy concretas, en cuanto a la congregación del público y la distancia entre los músicos de las agrupaciones que, a día de hoy, no se podrían realizar, por motivos de salud y seguridad. 

Por otro lado, en caso de poder celebrarse el acto de proclamación, se tendría que realizar con modificaciones sustanciales que deslucirían el acto anual más importante de la sociedad, con el que se proclama a las representantes de la Banda Primitiva y que sirve, además, para conmemorar la inauguración del Teatro-Sala de Concierto de la sociedad. 

La Junta Directiva del Clarín quiere enviar todo su apoyo a la Clarinera Mayor 2020 y a su Corte de Honor, que tendrán que aplazar su sueño durante un año, así como a la Clarinera Mayor 2019 y toda su Corte de Honor; y también a toda la familia clarinera que participa activamente siempre en todas las actividades que se organizan desde la sociedad. 

A pesar de las circunstancias, la ilusión continúa intacta como quiere trasladar la Clarinera Mayor 2020, Concha Falomir: “Mi Corte de Honor y yo estábamos muy emocionadas por representar a nuestra sociedad y esta pandemia no ha hecho que perdamos la ilusión. Al contrario, creo que es una oportunidad para conocernos mejor no solo como Musas, sino como amigas”. Y al mismo tiempo envía un mensaje de ánimo para todos: “Nosotros y nuestras familias compartimos la decisión de aplazar nuestra proclamación y estamos seguras que esta pandemia no será capaz de frenar 200 años de historia y todos los que vendrán”. 

Por su parte, la Clarinera Mayor del 2019, Esther Gasent, y su Corte de Honor quieren transmitir que “a día de hoy, la salud es lo más importante. Creo que todas las historias merecen un digno principio y un mejor final y, en las condiciones actuales, tanto nosotros como las nuevas Musas no viviríamos este sueño como toca. El sentido común tiene que prevalecer por encima de los deseos y sentimientos”. 

Desde la Banda Primitiva, deseamos que muy pronto, cuando las circunstancias sanitarias lo permitan, podamos reencontrarnos alrededor de nuestra estimada sociedad y seguir trabajando para seguir haciendo historia.

Hasta entonces, el más sincero deseo de salud para todos y mucho de ánimo!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí