ENCENEM LA NOSTRA LLUM Campanya de crowfunding per a rehabilitar la làmpara del teatre de la Banda Primitiva de Llíria.

0
981

En el 200 aniversari de la Banda Primitiva de Llíria, emprenem este projecte per «encendre la nostra llum» i recuperar un dels tresors patrimonials de la nuestra societat: la gran làmpara del nostre Teatre-Sala de Concerts. 

La música és el cor que ha donat flama als 200 anys d’història de la Banda Primitiva de Llíria. Els músics, socis i simpatitzants han fet possible que la nostra històrica societat siga un dels referents bandístics més reconeguts en el panorama internacional.

I una de les artèries principals de la nostra societat és el Teatre-Sala de Concerts, que té el seu propi cor: la impressionant làmpara, que deixa bocabadats a totes les persones que entren per primera volta a la sala.

 Per a què són els fons?

En l’inici d’un any tant importantíssim per a la nostra societat com és la celebració del nostre bicentenari, volem “encendre la nostra llum” a través d’una campanya de finançament popular – també es coneix amb el nom de micromecenatge crowfunding – que permeta que la làmpara lluïsca amb el seu màxim esplendor en els actes principals dels “Més de 200 anys de al millor música”.

La nostra voluntat és que la societat poguera abordar íntegrament la inversió per tal de rehabilitar la làmpara del nostre teatre. Però, a dia de hui, és una meta inimaginable sense l’ajuda i el suport dels socs, sòcies, músics i simpatitzants.

Sabem que cadascun de vosaltres a realitzeu un important esforç econòmic i de treball per seguir mantenint viu el legat que ens han brindat generacions i generacions de clarineres i clariners. Però si volem “encendre la nostra llum” en el bicentenari, necessitem la implicació de totes i tots.

La nostra intenció és poder abordar el projecte durant el primer semestre de l’any, amb l’objectiu de que la làmpara puga brillar amb tota la seua esplendor en els actes centrals del bicentenari que tindran lloc al segon semestre del 2019.

La contribució econòmica podrà realitzar-se a través d’esta plataforma multimèdia o mitjançant el pagament físic a la secretaria de la societat. Però esta participació tindrà premi, ja que hi ha una sèrie de recompenses depenent de la donació de cadascun dels contribuents.

El 100% es destinarà a la reposició de les bombetes, substituint-les per unes de LED més sostenibles amb el medi ambient i per a restaurar els filaments dels cristalls que conformen l’estructura de la làmpada. 

Espere que, gràcies a la col·laboració de tots, recuperem el cor del Clarín.

“Encenem la nostra llum”!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí