Ajudes 2021 per al foment de les activitats musicals IVC

0
711

• La línia d’ajudes al foment de les activitats musicals té una dotació de més d’1,2 milions d’euros • El termini de presentació de sol·licituds comença el dimarts 13 d’abril i finalitza el 10 de maig

L’Institut Valencià de Cultura ha convocat les ajudes al foment de les activitats musicals de l’àrea de Música i Cultura Popular amb una dotació pressupostària d’1.285.000 euros en set modalitats.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 13 d’abril al 10 de maig. Les sol·licituds poden presentar-se exclusivament per via telemàtica i les bases de la convocatòria i els formularis de sol·licitud i models normalitzats poden descarregar-se en el web de l’IVC.

L’ajuda al foment d’activitats musicals és la subvenció que compta amb més dotació pressupostària de l’àrea de música, i té com a objectiu donar suport al sector per a l’organització de festivals, programació en sales, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical. Com a novetat en aquesta edició, s’incorporen les ajudes a la composició d’obres musicals de nova creació vinculades a la seua estrena.

Cal recordar que l’any passat es va revisar l’ordre de bases de les ajudes a la música amb dues novetats que es mantenen en la convocatòria d’enguany: l’augment en un 74 % de l’import de les ajudes i l’adaptació a la singularitat del sector musical valencià, després d’haver compartit les seues necessitats reals per a consolidar una proposta flexibilitzada i més adequada per a enfortir la indústria musical valenciana.

L’import total es distribueix entre les set diferents modalitats d’ajudes: ajudes a festivals, cicles i esdeveniments commemoratius; ajudes a la programació en sales d’exhibició; ajudes a cursos, concursos, jornades i congressos; ajudes a gires fora de la Comunitat Valenciana; ajudes a projectes de producció d’espectacles de música en viu; ajudes a la composició d’obres musicals, i ajudes al foment de la producció discogràfica.

Enllaç a la publicació del DOGV.

Enllaç al registre electrònic per a presentar les sol·licituds.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí