AD LIBITUM i Correduria Seguros V. Francés Albero S.A. S’uneixen per la cultura

0
248

AD LIBITUM

AD LIBITUM I Correduría de Seguros V. Francés Albero, S.A., tanquen un acord de patrocini que garanteix el suport de la corredoria al projecte formatiu de manera indefinida.

 Seguros Francés actual patrocinador de l’Orquestra simfònica Caixa Ontinyent, fa un pas més en el seu suport a la cultura i la preocupació, manifesta nombroses vegades, al desenrotllament dels joves, convertint-se en un dels principal patrocinadors de la xarxa d’escoles d’AD LIBITUM en la Comunitat Valenciana.

Ontinyent dimecres 22 de juny de 2022 – El Dilluns passat 20 de juny, la Correduría de Seguros V. Francés Albero, S.A., amb motiu del seu 40 aniversari feia un pas més en la seua implicació amb la cultura i els joves. La companyia, amb seu principal a Ontinyent, no és nova en açò d’implicar-se amb la música, ja que fa anys que es un dels esponsors de l’Orquestra simfònica Caixa Ontinyent: un projecte dirigit també per AD LIBITUM, amb la col·laboració de l’Ajuntament Ontinyent i de Caixa Ontinyent, que serveix de trampolí per a molts músics, no sols de la comarca, sinó de tota la comunitat.

Aquest patrocini es durà a terme tant per a les activitats formatives, que repercuteixen directament sobre els alumnes, com per a les culturals relacionades amb la visibilitat de la música i del talent. Segons Lluís Muñoz y Toni Revert, directors d’AD LIBITUM, “estem molt agraïts a tots els patrocinadors que donen suport a el nostre projecte formatiu, les quals ens permeten arribar molt més lluny”, i a més remarcava la implicació de les empreses i entitats locals com un element necessari i essencial per a sostenir un projecte d’aquesta envergadura.

Des de la direcció de la corredoria de segurs, ens traslladen el seu desig per potenciar la riquesa cultural, conscients que la formació es el millor motor i per això han decidit centrar el pressupost destinat al suport dels projectes d’aquestes característiques, “creiem que és el millor “auto-rregal” que ens podem fer pel nostre 40 aniversari”, comenta Vicente Francés, gerent de la corredoria.

«Ens assegurem que la música sona», será l’eslògan d’aquesta nova etapa marcada per una col·laboració estreta, en la que AD LIBITUM i Seguros Francés caminaran de la mà fent que la música sone.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí