30 anys fent música, 30 anys fent entitat, 30 anys fent Tarragona.

0
356

La Banda Unió Musical presenta el documental dels seus 30 anys d’història, tarragonisme, música i entitat. El 28 de novembre a les 18:45 i 20h a l’Antic Ajuntament 

30 anys fent música, 30 anys fent entitat, 30 anys fent Tarragona. TRES dècades sent Banda Unió Musical de Tarragona 

El 1993 un grup de músics de la Banda Ciutat de Tarragona anhelaven un canvi a l’entitat. Tot plegat va desencadenar en la creació de l’actual Banda Unió Musical de Tarragona. L’entitat, 30 anys més tard, és coneguda i estimada per la seva ciutat. I no és per poc, la BUMT hi ha col·laborat i participat durant tota la seva trajectòria, apostant per una cultura musical i de banda Km.0 de qualitat. Amb un ampli ventall de sonoritats i estils, ja fa anys que omple els escenaris d’arreu. 

El documental es desenvolupa sobre tres línies claus. La música, l’entitat i el patriotisme tarragoní. Del primer a l’últim concert de la BUMT, passant pel seu vessant social potenciat diàriament (viatges, barbacoes, assajos, excursions, festes…) i donant a conèixer la seva immensa aportació a Tarragona. Tot això, encarant sempre amb optimisme els reptes que el destí li ha anat preparant. 

El documental produït de la mà de S.Morris i TAC12, s’estrenarà el pròxim 28 de novembre al Centre Cultural Antic Ajuntament, a les 18:45 i a les 20 h. 

La presentació anirà a càrrec de Xavier Bas, guionista, i Jordi Masip, director de la Banda Simfònica de l’entitat. L’entrada és lliure fins a omplir l’aforament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí