24 Bandes de Música de Mallorca participaran a la 30ª edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera

0
878

Entrevista: A Joan Antoni Ballester i Lluís Miquel Lliteres, director i president de la Banda de Música de Son Servera amb motiu de la 30è edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera.
El diumenge dia 11 de setembre es celebrarà a Son Servera la 30ª edició del Festival de Bandes de Música. És el festival més antic de Mallorca, ja que la banda serverina va ser la pionera en l’organització d’un festival de bandes. El primer director del Festival va ser Silverio Duato Sapiña, i el va substituir al front de la banda serverina el seu fill Silverio Duato Castillo. L’11 de novembre de l’any 2017, la banda de música serverina celebrà el seu 135è aniversari amb un concert especial a l’església parroquial de Son Servera, concert que reuní als tres darrers directors que han estat al front de la banda. Des de l’any 2013 el director de la banda i del Festival és Joan Antoni Ballester.

La banda compta actualment amb 43 músics i l’actual junta directiva està formada per: president Lluís Miquel Lliteres; vicepresidenta Maria Sansó; secretaria Esther Montes; tresorera Aina Mª Sureda; vocals: Antònia Ginard, Francisco J. Martínez, Maria Brunet, i Joana Mª Lliteras.
La celebració de la 30a edició sens dubte serà molt especial per a tots els components de la banda serverina. Però cal destacar als músics que continuen actius a la banda i varen actuar a la 1ª edició del Festival i a quasi totes les edicions que s’han fet al llarg d’aquests 30 anys, ells són: Cristina Nebot, Mª José González, Fernando Gil, Antònia Vives, Marga Sard, Aina Mª Sureda, Guillem Tous i Joan Fuster, tots van ser presents al 1er Festival de Bandes de Música.

Llegir més…

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí