XXIV ANIVERSARI DE LA BANDA DE L’ESCOLA DE PEDREGUER

0
2402

Com ja va siguent habitual, cada primer dissabte de Juliol, el poble de Pedreguer gaudeix d’algun espectacle que la Banda de l’Escola li prepara per a celebrar el seu aniversari. Concretament este any tocava el XXIV i, com no podia ser menys, la festa va estar assegurada.
Normalment en tots els seus repertoris, sol posar peces de compositors valencians perquè la seua línia és promoure la música de la nostra terra. Però en este cas, la Banda va trencar la seua línia habitual i va recórrer diferents parts del món, mostrant a tot el públic assistent la música popular d’aquelles terres.
Hava Nagila (popular hebrea), En un mercat Persa (A. W. Ketelbey), Romantic Charm of Pentatonism (W. Hesheng), Zorba el Griego (M. Theodorakis), Music-hall Music (B. Gay), Libertango (A. Piazzolla), Os pássaros do Brasil (K. Vlak) i Luna de Barranquilla (H. González) van ser les peces elegides, per la seua directora Merche Femenia, per a acomiadar el curs i la celebració.
Dos músics de la banda, d’allò més gracioses, es van encarregar de dur endavant tot l’espectacle, en el que va haver de tot: risses, balls, solistes, nervis… El públic de Pedreguer, fins i tot, va gaudir d’un tango i un sirtaki ballats per membres de la mateixa banda. Tot un repte per a aquests músics tan valents que formen l’agrupació i no li tenen por a res.
El seu públic més fidel, habituat ja a les sorpreses de la Banda de l’Escola, va quedar una vegada més, molt satisfet.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí