XXI Festival de Guitarra Luys Milan d’Ontinyent

0
264

El compositor italià Christian Lavernier i la jove Aida Alonso obriran el XXI Festival de Guitarra Luys Milan d’Ontinyent
La programació també inclou l’espectacle “La màgia de les cordes” amb el guitarrista Rubén Parejo i el violista David Fons
El compositor italià Christian Lavernier i la jove Aida Alonso obriran el XXI Festival de Guitarra Luys Milan d’Ontinyent, que tindrà lloc els mesos de novembre i desembre a la ciutat, organitzat per Ad Libitum amb la col·laboració de l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, i l’esponsorització de Seguros Francés. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que el festival “és una gran oportunitat per gaudir de músics de primer nivell a la ciutat, dins d’un certàmen molt consolidat, i que la gent espera quan arriba la recta final de l’any”.
El director artístic del certàmen, Rubén Parejo, explicava que el primer dels concerts tindrà lloc divendres 10 de novembre a les 19:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent, destacant la participació de Christian Lavernier, músic italià afincat a França que portarà un curiós instrument de més de 2 metres amb 11 cordes, el que dona nom al seu espectacle, “eleven”. Junt a ell també actuarà eixe dia la jove Aida Alonso Mateu, que acumula premis com el del VI concurs de guitarra de Gandia.
Divendres 22 de desembre al mateix espai i hora tindrà lloc un segon concert on el viola David Fons tornarà a Ontinyent per compartir escenari amb el propi Rubén Parejo, amb l’actuació denominada “la màgia de les cordes”.
Des de l’escola de música AD Libitum el seu director Lluís Muñoz, agraïa el suport de l’Ajuntament, de Caixa Ontinyent amb la cessió de les seues instal·lacions, i de l’empresa Seguros Francés com a esponsor oficial de totes les activitats formatives d’AD Libitum. Des d’esta empresa, María Francés mostrava la seua satisfacció “per poder participar d’una tasca tan meravellosa com és asegurar-nos de que la música sone i seguir gaudint d’ella”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí