Turisme destinarà 60.000 euros a la promoció de Llíria a través de la música

0
586

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Llíria per a donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música durant 2023.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 60.000 euros perquè l’Ajuntament de Llíria duga a terme diferents actuacions de difusió del producte turístic del municipi de la localitat.

En concret, s’impulsen diversos esdeveniments com a ‘ema 2023, Early Music of Edeta’, festival que es va celebrar el mes de març passat i que té com a objectiu la difusió del patrimoni històric de Llíria a través de la música.

També s’ha col·laborat en ‘El DesenJazz 2023’, un audiovisual d’una composició musical interpretada en directe per una formació de jazz que representa a Llíria dins del clúster de Ciutats Creatives de la Música de la Unesco. L’audiovisual forma part d’un documental dedicat al Dia Mundial de la Música 2023 i es va publicar el passat 30 d’abril.

A més, a través d’aquest conveni, es materialitza la col·laboració per a ‘LLUM Fest 2023’, Llíria Universal Music, que tindrà lloc el mes vinent de juliol i commemorarà el Dia Europeu de la Música.

El festival té com a objectiu l’intercanvi de cultures a través de les músiques i la col·laboració amb altres ciutats creatives de la Unesco.

Fuente: https://www.infoturia.com/lliria/61137-turisme-destinara-60-000-euros-a-la-promocio-de-lliria-a-traves-de-la-musica.html?fbclid=IwAR3QfNz5tSUP63umLtdiptbSfMrR8eV3dHdBVk2eoFNWLrGGzSPz6iWpxfY

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí