Raúl Alzallú guanya la 1ª categoria del Concurs de Trompeta de Benimodo

0
866

 02 Diciembre 2019 

Concurs Trompeta Benimodo

Raúl Alzallu Soria, de Pozo Cañada (Albacete) ha resultat el guanyador absolut del Concurs de Trompeta per a Joves Intèrprets ‘Valeriano Machí Esparza’.

El concurs, que es va celebrar en la seua desena edició, va ser el passat cap de setmana 29 i 30 de novembre a la Casa de la Cultura de Benimodo.

Alzallu s’imposà en la categoria regna d’un certamen que reunix cada any a alguns dels millors músics joves del panorama espanyol. En segona posició restà Pablo Zarco Villegas, de Mota del Cuervo (Conca), mentre el tercer lloc el compartiren Juan Linares Almagro de Madrid i Adrián Pastor Cebrián de Paterna.

Entre els participants que estan cursant tercer o quart de l’ensenyament superior es repartiren 400 euros i una trompeta Stomvi per al primer classificat, 250 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

Per a la Categoria B (dels estudiants de primer o segon de l’ensenyament superior) s’han previst uns premis de 350 euros i un Upsound (un sistema per a assajar) per al primer, 200 euros per al segon i 75 euros per al tercer. Finalitzà primer en la Segona Categoria Francesc Tello Pascual, de Guadassuar, i fou segon Aarón Ibor Ferrando de Cullera.

Entre els estudiants de cinqué i sisé de l’ensenyament professional s’entregaran 300 euros i un Upmute al primer, 150 euros al segon i 50 euros al tercer. Acabà primer Pablo Llorens Franco, de Godelleta, segon Mario Aguilar Quero, de San Antonio de Benagéver, i tercera (en un premi compartit) Laura Barberà Espí de Benimodo i Andreu García Torres de Guadassuar.

El guanyador de la Categoria A tindrà com a premi especial la participació com a solista en un concert de la Banda de la Societat Unió Musical de Benimodo, a la primavera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí