RAFA FAUS NOU PRESIDENT DE LA SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE COCENTAINA.

0
1075

Després de la passada assemblea ordinària, l’ateneu defineix de manera definitiva els càrrecs de la nova junta directiva.

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina enceta una nova etapa, després de que a la passada assemblea ordinària els membres de l’antiga junta comunicaren el desig de donar pas a una junta renovada, i es va votar per majoria la incorporació d’un nou grup de treball al capdavant de la societat. 

Després de diverses reunions des d’aleshores, els membres del nou grup de treball han acabat de designar quins seran els nous càrrecs que conformaran la nova junta directiva, així com quins membres seran els encarregats d’assumir dits càrrecs.

Els càrrecs queden definits de la següent manera: Rafa Faus com a president de la societat i Juan Pedro Quiles com a vicepresident. Com a secretari Natxo Pascual i com a vicesecretari José Llorens. Antonio Sanchez com a tresorer i Jordi Bonet i Jordi Gonzàlez com a delegat i subdelegat, respectivament. Com a vocals es contarà amb Simeón Faus com a vocal artístic, Claudio Llorens vocal de federació, Lucia Quiles com a vocal de banda jove i premsa i Manel Faus com a vocal social.

La nova junta de Societat Ateneu Musical de Cocentaina, enceta una nova etapa plena d’il·lusió, ganes de treballar i incorporant membres de totes les edats per tal d’anar creixent y aprenent com a persones, com a societat i com a banda.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí