Nits d’Aielo i Art, crea una beca de creació

0
241

Una beca de creació Llorenç Barber, novetat destacada de les Nits d’Aielo i Art que tornen aquest cap de setmana

El festival tornarà a omplir places, carrers i espais escènics

Carrers, places i espais escènics d’Aielo de Malferit es distribuiran aquest cap de setmana les nombroses activitats de les Nits d’Aielo i Art, el festival que va nàixer el 1998 com a pioner en l’art sonor i creació al País Valencià, de la mà de Llorenç Barber.

Enguany, coincidint amb la capitalitat cultural del municipi, el festival ha presentat una novetat destacada: la convocatòria d’una beca de creació amb el nom del musicòleg aieloner que ha permés a l’artista Laura Romero produir la instal·lació “Retorn al Niu” a partir de gravacions dels cants dels ocells dels voltants d’Aielo i que es podrà visitar al jardí de l’Hospital.

El Trio Ausiàs March, la pianista Marisa Blanes, Tziran Barber i la coral Llorenç Barber obriran la vint-i-quatrena edició de les Nits d’Aielo i Art, que lliurarà els premis Paulette i Maria a Alícia Rios, que oferiran un taller de confecció de barrets.

Entre les accions de l’àmplia programació hi ha la presentació del llibre Tipologías sonoras de Carlos Galán, acompanyat pel grup Cosmos 21; actuacions de Pipocarlitos, Irene Ferrando i Bartolomé Ferrando, Demeter’s Project, Martí Guillem i la proposta gastronòmica de Nïam Nïam i Izaj Barber, entre més.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí