Montserrat s’amara de gran qualitat vocal en la penúltima audició de la Setmana de Cambra

0
268

La “Coral de Camara de Pamplona” ha convertit la plaça del poble en un temple per escoltar les “Set paraules” de Haydn

La “Coral de Cámara de Pamplona han sabut oferir a l’auditori reunit en la nit del divendres 21 de juliol, a la plaça de l’antic Ajuntament de Montserrat, lloc en que cada nit es desenvolupa la 42ª Setmana Internacional de Música de Cambra, la millor de les propostes possibles.

Les persones que configuren aquesta agrupació, han sabut  atrapar l’auditori, mitjançant les partitures triades. No debades, l’obra elegida perquè configuraren el repertori d’esta nit, ha resultat tot un encert, ja que han aconseguit captivar la sensibilitat del públic assistent, des del minut zero en què s’ha iniciat aquest penúltim concert de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat.

Hom se n’ha donat de seguida, del treball de conjunt oferit, de la coherència i honestedat apassionant, i de l’èmfasi desenvolupada a l’hora d’interpretar  la partitura sacra de Joseph Haydn concebuda originàriament per a orquestra i veus, però que la Coral de Cambra de Pamplona ha sabut adaptar a la perfecció, ja que no debades, és ara mateix un referent cultural a Nafarroa i al conjunt de l’Estat.

La Coral de Pamplona ha estat dirigida molt encertadament pel músic i compositor valencià David Gálvez Pintado, dedicat amb exclusivitat a aquesta agrupació des de fa una desena d’anys.

Per al dissabte dia 22 de juliol, última sessió de la 42ª Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, hi ha prevista l’actuació de “Kamerata Stradivarius”, que, de segur farà la delícia de les persones afeccionades més exigents ja que té previst al programa fet públic, la interpretació d’obres de Mendelssohn, Paganini, Massenet i Kreisler, entre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí