Montserrat prologa la Setmana de Música de Cambra amb el VIII Premi de Joves Intèrprets

0
645

Dijous i divendres d’aquesta setmana tenen lloc les audicions dels sis grups de cambra que concorren en aquesta edició

La plaça de Montserrat farà de contenidor musical per a les sis formacions que concorren en aquesta edició del Premi de Joves Intèrprets de Música de Cambra, després que tres agrupacions inscrites hagen declinat la seua assistència a causa de l’estat pandèmic en que si viu al conjunt de l’Estat. 

No obstant això, l’organització dels premis manté la convocatòria, una iniciativa nascuda fa anys a la localitat, que conserva una continuïtat ferma des de l’any 2012, a excepció de l’edició anterior que es va veure ajornada degut a la situació provocada per la COVID-19.

En aquesta ocasió, grups provinents de diversos punts de la Comunitat Valenciana, i d’altres vinguts d’arreu l’Estat, competiran davant d’un jurat qualificador que ha de destriar el que serà meritori per obtenir aquest Premi de Joves Intèrprets, consistent en una dotació econòmica per al primer i el segon classificat.

D’aquesta manera, dijous 15 de juliol i divendres 16 del mateix mes a les 20,30h en la plaça de l’Església, estes formacions cambrístiques configurades per joves intèrprets, oferiran el bo i millor dels seus repertoris, per tal de seduir un jurat qualificador format per professorat i crítics musicals de reconegut prestigi.

Aquestes dues jornades, fan de pòrtic a la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat i, constitueixen, una bona excusa per escoltar la música clàssica de cambra, interpretada  per joves músics arribats des dels quatre punts cardinals de la geografia peninsular. Uns intèrprets disposats a seduir amb les seues interpretacions el públic assistent i al jurat qualificador.

Així doncs, amb aquesta huitena edició, se li dóna continuïtat a un premi d’interpretació que farà gaudir els amants de la música clàssica del bon fer d’estes formacions cambrístiques joves, que aspiren a aconseguir el guardó d’enguany, en superar aquest parèntesi viscut per l’estat d’alarma sanitària.

GABINET DE PREMSA – 

XXXIX Setmana de Música de Cambra

– Montserrat – 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí