Mano a Mano 2023

0
209
Foto de Juncal Carrascosa

Este dissabte, 19 d’agost, s’ha celebrat el concert de les bandes de Buñol a l’Auditorí de San Luis, el «mano a mano» 2023, amb el qual la Armònica i l’Artística possaren el seu saber fer musical damunt de l’escenar. En un gran concert de les dos bandes, La Armónica va interpretar el Concert per a Orquestra de Bela Bartok amb una transcripcció de Simon Scheiwiller, màxima dificultat i un dels pocs llocs on poder escoltar aquest tipus d’obres, deixat -nos vore tot un cant a la vida, seguidament, un cant a la natura amb el Stones and Sea del propi director Saül Gómez i Soler amb una gran possada en escena recreant els sons de la mar i la llum i far d’esperança.

La Artistica va obrir la segona part amb un obra molt novedosa de Ernesto Aurignac (1982) ARLEQUÍN (estreno absoluto), en la que donava pas a una veu alegre i esperançadora, la segona veu venia de la mà de Enrique Hernandis (1977) amb TAXI (estreno absoluto) i el caos que pot ser una gran ciutat com Nueva York, i una tercera manera de mirar fou la de la SYMPHONY No 2 (2016) VOICES. de James Stephenson (1969). Per a tancar la nit el president d’honor,Björn Bus, qui va tindre un emotiu record per al seu compatriota Henry Adams ens deleità dirigint l’himne de Buñol dels mestres G. Cárcel iM. Chillida.

La Armónica i l’Artística van posar mes de 300 músics damunt de l’escenari, entre els quals músics professionals que han sortit de les escoles de música, i que durant l’any són fora de Buñol, algunes i alguns d’ells a l’estranger, cosa que és un orgull per a les Societats i per a la ciutat de Buñol. Enhorabona a totes i tots els músics, directius, institucions i amnats de la música per una gran nit i per la feina feta!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí