L’Orquestra Simfònica Primitiva participa en el IV Festival Caixabank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

0
364

L’Orquestra Simfònica Primitiva participa en el IV Festival Caixabank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

El concert és el diumenge 17 d’octubre, a les 18.00 hores, al Teatre Calderón d’Alcoi

L’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria oferirà un concert este diumenge 17 d’octubre, a les 18.00 hores, al Teatre Calderón d’Alcoi. Serà dintre del IV Festival Caixabank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana. 

L’agrupació compartirà escenari amb l’Orquestra Simfònica de la SMI Santa Cecília de Cullera. Dirigida pel seu director titular Juan José Aguado Baena, l’Orquestra Simfònica Primitiva interpretarà el Concert per a tres violins en ReM de J. S. Bach i III Suite, Antiche Danze ed Arie Per Liuto de O. Respighi. 

Segons el president de la societat, José Luis Pérez Veses, «esta nova edició del Festival Caixabank és una nova oportunitat de mostrar la qualitat dels músics del Clarín en altres ciutats de la Comunitat Valenciana i, alhora, un repte per als nostres músics. Participem en un cicle amb altres orquestres de primer nivell». 

«És d’agrair que una institució com Caixabank tinga esta implicació amb la música d’orquestra, que ha crescut molt a la Comunitat Valenciana en els últims anys». 

La Orquesta Sinfónica Primitiva participa en el IV Festival CaixaBank de Orquestas de la Comunidad Valenciana

El concierto es el domingo 17 de octubre, a las 18.00 horas, al Teatro Calderón de Alcoi

La Orquesta Sinfónica Primitiva de Llíria ofrecerá un concierto este domingo 17 de octubre, a las 18.00 horas, en el Teatro Calderón de Alcoi. Será dentro del IV Festival CaixaBank de Orquestas de la Comunidad Valenciana. 

La agrupación compartirá escenario con la Orquesta Sinfónica de la SMI Santa Cecília de Cullera. Dirigida por su director titular Juan José Aguado Baena, la Orquesta Sinfónica Primitiva interpretará el Concierto para tres violines en ReM de J. S. Bach y la III Suite, Antiche Danze ed Arie Por Liuto de O. Respighi. 

Según el presidente de la sociedad, José Luis Pérez Veses, «esta nueva edición del Festival CaixaBank es una nueva oportunidad de mostrar la calidad de los músicos del Clarín en otras ciudades de la Comunidad Valenciana y, a la vez, un reto para nuestros músicos. Participamos en un ciclo con otras orquestas de primer nivel». 

«Es de agradecer que una institución como CaixaBank tenga esta implicación con la música de orquesta, que ha crecido mucho en la Comunidad Valenciana en los últimos años». 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí