L´Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent brinda homenatge a Nino Bravo per el 50 aniversari de la seua mort 

0
186

“Nino Bravo Simfònic” serà el títol del segon concert de la temporada de L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Un concert que es dedicarà al 50 aniversari de la mort de l’artista i que estarà sota la direcció de Saúl Gómez.

Ontinyent dimarts 7 de juny de 2023 – El pròxim 17 de juny, a les 19:30, en el teatre Echegaray d’Ontinyent, tindrà lloc el segon concert de la temporada 2023 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Una orquestra que continua delectant-nos amb la seua música, posant de manifest, una vegada més, l’èxit d’un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que no sols reforça l’aprenentatge en les aules, sinó que dóna l´oportunitat de créixer a centenars de jóvens d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana a través de beques de formació amb els millors de la matèria, i brindant als seus components l’oportunitat de poder tocar de la mà de solistes i directors referents en l’àmbit nacional i internacional.

En aquest segon concert, anomenat “Nino Bravo Simfònic”, que està dins dels actes de l’any del 50 aniversari de la mort de l’artista, podrem gaudir de la veu de la soprano Francesca Calero; la mezzosoprano Rebeca Cardiel; el tenor Julio Morales; el baríton José Julián Frontal i el pianista Brais G.Maceiras.

​​Lluís Muñoz, codirector d´AD LIBITUM, ens contava que “a causa de la gran assistència que s’espera, el públic podrà triar com a alternativa al concert en el teatre Echegaray, assistir a un segon concert que se celebrarà a l’auditori d’Aielo de Malferit, poble natal de l’artista, el dia 2 de juliol a les 19:30”

Aquest concert estarà dirigit per Saúl Gómez, llicenciat en Percussió i Composició pel «Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo» de València i en Direcció d’Orquestra pel “Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona”. 

“Nino Bravo Simfònic” serà el segon dels quatre concerts de què podrem gaudir al llarg del 2023 gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent i de l’Ajuntament d´Ontinyent com a socis principals i a totes les empreses i particulars, que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals. Col·laboracions sense les quals tot aquest projecte no seria possible. 

Tot aquell que vulga comprar les entrades pot fer-ho en www.entradasparaeventos.es, seleccionant el concert al qual desitgen assistir.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí