L’Escola de Música del Clarín organitza les Jornades de Perfeccionament 2021

0
422

Durant tot el mes de juliol, els millors professionals de la Banda Primitiva impartiran estes classes

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria ha preparat un mes de juliol replet d’activitat amb les Jornades de Perfeccionament 2021. Després d’un curs marcat per la normativa de la covid, el centre recupera esta activitat que tant d’èxit ha tingut des del seus inicis l’any 2019. 

Durant tot el mes de juliol, els músics professionals del Clarín de totes les especialitats impartiran les classes extraordinàries, perquè l’alumnat de l’Escola de Música, els membres de les agrupacions i tots aquells músics externs que vulguen puguen aprendre de la seua experiència i professionalitat. 

«És importantíssim per al nostre alumnat que puguen tindre contacte amb altres professionals per ampliar experiències i punts de vista» explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Ana Martínez. «A través d’estes jornades, els oferim la possibilitat d’ampliar la seua formació i fer-ho amb músics de casa, del Clarín; i que són músics de referència que poden aportar molt al nostre alumnat». 

Les inscripcions ja estan obertes a la Secretaria de la Banda Primitiva (618.09.39.71) o per formulari telemàtic: https://forms.gle/MDTiAX9uuJBb576dA. 

Les jornades són totalment gratuïtes per a l’alumnat de l’Escola de Música i per als membres de les diferents agrupacions del Clarín. Per a la resta d’interessats, la inscripció té un preu de 50€. 

La Escuela de Música del Clarín organiza las Jornadas de Perfeccionamiento 2021

Durante todo el mes de julio, los mejores profesionales de la Banda Primitiva impartirán estas clases

La Escuela de Música de la Banda Primitiva de Llíria ha preparado un mes de julio repleto de actividad con las Jornadas de Perfeccionamiento 2021. Después de un curso marcado por la normativa de la covid, el centro recupera esta actividad que tanto de éxito ha tenido desde sus inicios en 2019. 

Durante todo el mes de julio, los músicos profesionales del Clarín de todas las especialidades impartirán las clases extraordinarias, para que el alumnado de la Escuela de Música, los miembros de las agrupaciones y todos aquellos músicos externos que quieran puedan aprender de su experiencia y profesionalidad. 

«Es importantísimo para nuestro alumnado que pueda tener contacto con otros profesionales para ampliar experiencias y puntos de vista» explica la vicepresidenta del área Educativa, Ana Martínez. «A través de estas jornadas, les ofrecemos la posibilidad de ampliar su formación y hacerlo con músicos de casa, del Clarín; que son músicos de referencia que pueden aportar mucho a nuestro alumnado». 

Las inscripciones ya están abiertas a la Secretaría de la Banda Primitiva (618.09.39.71) o por formulario telemático: https://forms.gle/MDTiAX9uuJBb576dA.

Las jornadas son totalmente gratuitas para el alumnado de la Escuela de Música y para los miembros de las diferentes agrupaciones del Clarín. Para el resto de interesados, la inscripción tiene un precio de 50€. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí