L’Ateneo Musical de Cullera presenta el II Concurs  de Composició Internacional Emili Giménez Bou 

0
190

CULLERA, 15/02/2024 

L’Ateneo Musical de Cullera ha presentat hui la II edició del Concurs de  Composició Internacional Emili Giménez Bou. A la presentació, duta a terme a la  seu de la SGAE a València, han participat el President de la Societat, Armand  Calatayud, el Director del Concurs, Ferrer Ferran, i el Coordinador del Concurs,  David Ferrer. 

La primera edició va ser un èxit notable de participació. “Per a nosaltres, donar esta  opció és generar una oportunitat per a que tant la nostra Entitat com els  compositors puguen oferir la seua obra”, ha destacat el president de l’Ateneo,  Armand Calatayud.  

L’objectiu principal del Concurs, en paraules del seu Director, Ferrer Ferran, és “fer sonor allò que nosaltres, els compositors, plasmem al paper i donar  l’oportunitat que es puga escoltar i es valore. Valorar eixa partitura que tantes  vegades es queda als caixons i tan difícil és que tinga el seu camí”. Ferran ha explicat, a més, les bases del concurs, els diferents tipus de premis i les condicions.  

El Coordinador del Concurs, David Ferrer, ha volgut recordar on es trobarà la  informació del Concurs i el correu amb el que comunicar-se amb la Societat. 

Per a obtenir més informació, les bases del concurs ja estan publicades a la web  oficial de l’Ateneo, www.ateneumusical.com/concurs-de-composicio, i s’ha  habilitat el correu concurscomposicio@ateneumusical.com per inscriure’s i enviar  les partitures i tota la documentació necessària.  

Societat Ateneo Musical de Cullera 

Departament de comunicació  

Direcció: C/ Ateneu Musical, 15 (46400, Cullera, València) Correu: comunicacio@ateneumusical.com 

Telèfon: 626 96 49 18

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí