L’Ateneo de Cullera elegix l’italià Andrea Gasperin com a nou director artístic de la Societat

0
471

La Societat Ateneo Musical informa que el mestre Ferrer Ferran finalitzarà la seua  etapa com a director de la Banda Simfònica el proper mes d’octubre, tot i que  seguirà lligat a la part artística de la Societat.  

De tots els candidats, l’elegit per la Junta Directiva per ser el director artístic de la  Societat és l’italià Andrea Gasperin.

Va començar els seus estudis de direcció de  banda amb José Rafael Pascual-Vilaplana, graduant-se en l’ISEB de Trento en la  classe de Jan Cober i Felix Hauswirth i en direcció d’orquestra al Real Conservatori  de la Haia (NL) i a Conservatori Real de Brussel·les (BE) com a millor estudiant  amb «La plus grande mención».  

En la seua carrera, Andrea Gasperin ha sigut director titular de diverses bandes a  Itàlia i a Holanda i director convidat tant en bandes com en orquestres  professionals, com les Bandes Municipals de Barcelona, A Coruña, Santiago de  Compostel·la i Orquestres Simfòniques, tant per programes simfònics com per  òperes, de l’Arena de Verona, Friuli Venezia-Giulia (IT), Liegè (BE), North  Netherland Orkest (NL) i Teatre Bolshoi (RU) entre altres. 

L’Ateneo vol agrair al mestre Ferrer Ferran la seua tasca com a director de la  Banda durant tots estos anys, encara que continuarà vinculat de forma artística a la  Societat. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí