L’Ajuntament de Castellnovo organitza la 14 edició del Concurs Joves Intèrprets Vila de Castellnovo.

0
396

L’Ajuntament de Castellnovo organitza la 14 edició del Concurs Joves Intèrprets Vila de Castellnovo.

Com en anteriors edicions, el concurs està destinat a instrumentistes de Vent-Fusta i Vent-Metall i es divideix en quatre categories: “Categoria D” (menors de 14 anys), “Categoria C” (de 14 a 16 anys), “Categoria B” (de 17 a 20 anys) i “Categoria A” (de 20 a 25 anys).

Com en anys anteriors, l’actual edició es divideix en dues fases: una primera fase eliminatòria amb obres seleccionades pel jurat i acompanyament amb piano, i de la qual se seleccionaran tres finalistes de cada categoria. I una segona fase final en la qual els músics participaran amb una obra aportada per ells amb acompanyament opcional de piano.

La fase eliminatòria començarà el dissabte 5 de febrer amb els participants de la categoria D, continuarà el diumenge dia 6 amb els de la C, seguirà amb els de la B durant els dies 12 i 13 de febrer i acabarà amb els de la Als dies 19 i 20 de febrer. La final se celebrarà el 5 de març. Tots els participants podran assajar les seues obres amb els pianistes durant el matí del mateix dia de la seua participació en el concurs i disposaran d’un espai habilitat per l’organització per a preparar individualment les composicions.

Sens dubte, si t’agrada la música, aquesta és l’oportunitat per a mostrar el teu talent en el «14 Concurs de Joves Intèrprets». En l’última edició, joves músics arribats des de diferents punts de la nostra comunitat i de la resta d’Espanya es van donar cita al nostre poble competint i gaudint d’aquest gran referent de la cultura musical a la comarca de l’Alt Palància i en tota la Comunitat Valenciana.

El termini d’inscripció finalitzarà el pròxim 29 de gener de 2022. Per a això, has d’emplenar el butlletí d’inscripció, adjunt i enviar-lo al costat de la fotocòpia del DNI o NIE (en el seu cas) i al justificant bancari de l’ingrés de drets d’inscripció segons categories, per qualsevol de les vies que apareixen en les bases del concurs.FINALISTES CATEGORIA CFINALISTES CATEGORIA DBases 14 Concurso Jóvenes IntérpretesJuradoBoletín de Inscripción 14 autorrellenable.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí