L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla celebra el seu cap de setmana gran

0
262

Arriba la festivitat de Santa Cecília amb un cap de setmana carregat d’actes per a la banda de Castalla

Durant els propers cap de setmana de novembre moltes bandes de música celebren la Festivitat de la seua patrona, Santa Cecília, amb concerts, convivències, concentracions, dinars, sopars, etc. Nombroses activitats que moltes societats han de distribuir en diversos caps de setmana perquè es fa molt difícil compaginar-les totes.

Però per a l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla això no és cap problema. En aquesta banda aconsegueixen comprimir l’agenda per a realitzar tots els seus actes en tan sols tres dies. 

El divendres 10 de novembre a les 20:00h realitzaran el Concert dedicat als socis, encara que tot aquell que vulga pot assistir. Aquesta és una modalitat d’actuació on la interacció entre banda i els assistents al concert és molt més propera. El públic pot gaudir de l’escolta de la música i també de les explicacions que el director fa de cadascuna de les obres. 

El dissabte 11 de novembre a les 18:30h tindrà lloc el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2023. L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla ens presenta, en el seu concert més important de l’any i sota la batuta del seu director titular Pere Vicalet, un repertori englobat baix el títol “Remembrances”. Serà una actuació molt especial en la que contarem amb la presència de dos excepcionals solistes membres de la banda que han desenvolupat grans carreres com a músics professionals: Jordi Berbegal, trombó solista de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, i Ximo Vicedo, trombó solista de l’Orquestra Simfònica de Radio Televisió Espanyola. La banda els acompanyarà interpretant el Two-Bone Concerto del compositor Johan de Meij, en el que l’estrena d’aquesta obra a Espanya. A més a més, l’Agrupació Musical Santa Cecília interpretarà L’arbre blanc, una obra per a banda composada pel seu director titular Pere Vicalet que no deixarà ningú indiferent. 
Per altre costat, com ja és tradició, en aquest concert es presenta de forma oficial als nous integrants de la banda i se’ls fa entrega d’un diploma commemoratiu. Després del concert, tota la banda celebrarà un sopar de gala, un dels actes de la festivitat més esperats pels músics.  

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí