LA  SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE POLOP DE LA MARINA GUANYA LA SECCIÓ TERCERA CIBMValencia

2
462

LA  SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE POLOP DE LA MARINA GUANYA LA SECCIÓ TERCERA DEL 135 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “CIUTAT DE VALÈNCIA” 2023

Dimecres, 12 de juliol

La Societat Unió Musical de Polop de la Marina d’Alacant, sota la direcció de José Vicente Algado Climent, i amb un total de 317,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció tercera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023, que es desenvolupa a Les Arts. La Banda Sinfónica Especial Escuela de Música de Bello de Colòmbia,  ha quedat en segona posició amb 290 punts, mentre que la Unió Musical d’Algímia de València ha ocupat el tercer lloc amb 271 punts.

Les obres obligades que han interpretat totes les bandes d’esta
secció han sigut “Impulse Engine” de Carolyn Bremer i “El Baile de Luis Alonso” de Gerónimo Giménez amb arranjaments de José Luis Represas, en commemoració del centenari de la mort del compositor. 

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat la Brass Band ESMAR de València, dirigida per Luis Gimeno Pérez, que ha comptat amb la participació del trompeta Rubén Marqués. La dotació dels premis per a la Tercera Secció són de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera.

Demà dijous concursaran en la Secció Segona, per ordre d’actuació, l’Associació Banda de Música de Manacor (Illes Balears), Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” d’Agost, Agrupació Musical d’Agullent i Sociedade Musical de Pevidém (Portugal).

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de
Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del
certamen www.cibm-valencia.com.

LA SOCIEDAD UNIÓN MUSICAL DE POLOP DE LA MARINA DE ALICANTE GANA LA SECCIÓN TERCERA DEL 135 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDAS DE MÚSICA “CIUDAD DE VALÈNCIA” 2023

Miércoles, 12 de julio

La Sociedad Unión Musical de Polop de la Marina de Alicante, bajo la dirección de José Vicente Algado Climent, y con un total de 371,5 puntos, ha resultado la ganadora de la Sección tercera del 135 Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciutat de València” 2023, que se desarrolla en Les Arts. La Banda Sinfónica Especial Escuela de Música de Bello de Colombia, ha quedado en segunda posición con 290 puntos, mientras que la Unió Musical de Algimia de València ha ocupado el tercer puesto con 271 puntos.

Las obras obligadas que han interpretado todas las bandas de esta sección han sido “Impulse Engine” de Carolyn Bremer y “El Baile de Luis Alonso” de Gerónimo Giménez con arreglos de José Luis Represas, en conmemoración del centenario de la muerte del compositor.

La agrupación invitada mientras deliberaba el jurado ha sido la Brass Band ESMAR de València, dirigida por Luis Gimeno Pérez, que ha contado con la participación del trompeta Rubén Marqués. La dotación de los premios para la Tercera Sección es de 3.000 euros para la ganadora, 1.500 euros para la segunda y 1.000 euros para la tercera.

Mañana jueves concursarán en la Sección Segunda por orden de actuación la Asociación Banda de Música de Manacor (Islas Baleares), Centro Artístico Cultural “Virgen de la Pau” de Agost, Agrupación Musical de Agullent y la Sociedade Musical de Pevidém (Portugal).

El público tiene la oportunidad de seguir el certamen en directo a través de Streaming, con un enlace específico que figura en la página web del certamen www.cibm-valencia.com.

2 COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí