LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL ALBERIC GUANYA LA SECCIÓ D’HONOR DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES “CIUTAT DE VALÈNCIA”

0
2653
 
 
Dilluns, 24 de juliol. Palau de la Música
 
La Societat Unió Musical Alberic, sota la direcció de Daniel Ferrero i amb un total de 371,5 punts,  va resultar ahir la guanyadora de la  Secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017. La Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent ha quedat en segona posició amb 331,5 punts, mentres que la Societat Musical d’Alboraya ha ocupat el tercer lloc amb 292 punts. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Cultura i presidenta del Comité Organitzador del Certamen, Glòria Tello, va entregar el premi a la societat musical guanyadora, en un acte al qual també van assistir el director del Palau, Vicent Ros i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona.
 
Les bandes guanyadores de les diferents seccions del Certamen, van ser també l’Unión Musical de Dolores en la Secció Tercera, la Sociedad Musical “La Popular” de Pedralba en la  Secció Segona i la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol  en  la Secció Primera.
 
L’obra obligada  de la Secció d’Honor  va ser “Scylla” del valencià Francisco Zacarés.  Es tracta d’una obra que va guanyar el XXVIII Concorso Internazionale di Composizione Originale per Banda  2011 de Corciano (Itàlia) i està basada en la mitologia grega. La Societat Unió Musical d’Alberic va interpretar a més, el pasdoble «Encuentros» de Jose R. Pascual Villaplana i l’obra lliure «Wine-Dark Sea» de John Mackey.  La dotació dels premis per a la Secció d’Honor ha sigut de 9.000 euros per a la guanyadora, 6.000 euros per a la segona i 4.000 euros per a la tercera. El públic ha tingut l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.
 
 
 
LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL ALBERIC GANA LA SECCIÓN DE HONOR DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDAS “CIUTAT DE VALÈNCIA”
 
Lunes, 24 de julio. Palau de la Música
 
La Societat Unió Musical Alberic, bajo la dirección de Daniel Ferrero y con un total de 371,5 puntos, ha resultado la ganadora de la sección de honor del Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciutat de València” 2017. La Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent ha quedado en segunda posición con 331,5 puntos, mientras que la Societat Musical d’Alboraya ha ocupado el tercer puesto con 292 puntos. El alcalde de València, Joan Ribó, acompañado por la concejala de Cultura y presidenta del Comité Organizador del Certamen, Glòria Tello, entregó el premio a la sociedad musical ganadora, en un acto al que también asistieron el director del Palau, Vicent Ros y el secretario autonómico de Cultura, Albert Girona.
 
Las bandas ganadoras de las diferentes secciones del Certamen, fueron también la Unión Musical de Dolores en la Sección Tercera, la Sociedad Musical “La Popular” de Pedralba en la  Sección Segunda y la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol  en  la Sección Primera.
 
La obra obligada de de la Sección de Honor  fue  “Scylla” del valenciano Francisco Zacarés. Se trata de una obra que ganó el XXVIII Concorso Internazionale di Composizione Originale per Banda 2011 de Corciano (Italia), y está basada en la mitología griega. La Sociedad Unió Musical d’Alberic interpretó además, el pasodoble «Encuentros» de Jose R. Pascual Villaplana i la obra libre «Wine-Dark Sea» de John Mackey. La dotación de los premios para la Sección de Honor ha sido de 9.000 euros para la ganadora, 6.000 euros para la segunda y 4.000 euros para la tercera. El público ha tenido la oportunidad de seguir el certamen en directo a través de Streaming, con un enlace específico que figura en la página web del certamen www.cibm-valencia.com.
 
 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí