La Societat Musical “La Armónica“ de Sant Antoni de Requena, guanya al LXXIII Certamen Nacional de Bandes de Cullera

0
613

El diumenge 10 d´octubre amb la participació de dos bandes de música: la Societat Unió Musical de Crevillent i la Societat Musical “La Armónica“ de Sant Antoni de Requena

Després de la suspensió el passat any per les conseqüències sanitàries de la pandèmia de la COVID-19, el diumenge 10 d´octubre, es reprenge el Certamen de Bandes “Ciutat de Cullera” en una edició extraordinària.

Aquest certamen, organitzat per l´Ajuntament amb la finalitat de promocionar el patrimoni musical bandístic, és el més antic d’Espanya en la seua categoria després del de València,

El LXXIII “Ciutat de Cullera” comptà  enguany amb la participació de dos societats musicals:

La Societat Unió Musical de Crevillent , 2º Premi amb 253´5 punts i 3000 €

La Societat Musical “La Armónica“ de Sant Antoni de Requena, 1º remi amb 261 punts i 6000 €

L’obra obligada d’aquesta edició del certamen serà “L’Illa dels pensaments” del compositor valencià Jose Suñer Oriola, obra que li va encarregar amb aquesta finalitat l’Ajuntament de Cullera.

Com ja és tradicional el certamen començà a les 10 hores amb la desfilada de les bandes participants pel centre de la ciutat fins als Jardins del Mercat, resultant La S.M. de Crevillent amb 27 punts, el Premi a la Millor desfilada, que compta amb una dotació  econòmica de 1.000 euros

Després, a les 10:30 hores començà l´audició dins de l´Auditori Municipal.

El tribunal va estar presidit per José Suñer Oriola, autor de l’obra obligada, qui estava acompanyat de la directora d’orquestra Pilar Jurado i del director i compositor Enrique Blasco Cebolla, com a vocals.

I el premi al millor director fou per a José Enrique Martínez Esteve, dotat amb 600 euros. 

En la cloenda, mentre el tribunal deliberà, actuà el grup BCN SAX Quartet.

Programa

La Societat Unió Musical de Crevillent, dirigida per Manuel Mondéjar Criado intepretà el pasdoble “Centenari musical” de Ramón García Soler durant la desfilada, i “Poema Alpestre” del compositor Franco Cesarini com a obra lliure.

La Societat Musical “La Armónica” de Sant Antoni de Requena, sota la batuta del director José E. Martínez Esteve, interpretà “Encarna Sánchez” de David Postiguillo durant la desfilada, i “A Brussels Requiem” de Bert Apperemont com a peça lliure.

Les dos bandes interpretaren a més, com a obra obligada, “L’Illa dels pensaments” de José Suñer Oriola.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí