La S. A. M. d’Alcàntera de Xúquer busca director

0
1328

La Societat Artístic Musical d’Alcàntera de Xúquer es troba en la recerca d’un nou director titular per a la seua banda de música.

L’oferiment demana titulació en direcció i experiència en direcció de banda. A més, es realitzarà una entrevista personal. La incorporació serà inmediata.

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum al següent email: samalcanteradexuquer@fsmcv.org


Societat Artístic Musical d’Alcàntera de Xúquer

La SOCIETAT ARTÍSTIC MUSICAL D’ALCÀNTERA DE XÚQUER va ser fundada el 12 d’abril de 1985 arran d’una iniciativa de l’Ajuntament de la localitat que va trobar resposta i acollida en un nodrit grup de persones del que va eixir la Junta fundadora presidida per José Luis Gracia i Baranguá.

La Banda d’aquesta Societat Musical va fer la seua primera actuació en juny de 1988. Estava formada per 27 músics baix la direcció del mestre fundador de la Banda Eduardo Martorell i Momparler.

Al 1994 es fa càrrec de la societat una nova junta directiva presidida per Agustín García i Mateu, amb qui la Banda arriba als 40 músics en planter.

Des d’agost de 2005 es fa càrrec de l’Associació una jove Junta Directiva presidida
per Marta Expósito i Andrés, iniciant així un nou projecte dirigit, des de febrer de 2006, pel mestre José Enrique Martínez i Esteve amb qui s’aconsegueix el premi Euterpe de la FSMCV a la millor gravació musical pel disc “Xúquer”.

Desde gener de 2011 el mestre Luis Pedrón i Francés és el director de la Banda de la Societat Musical que compta, actualment, amb 170 socis que li donen el seu suport, una Banda amb un planter de 54 músics federats, una Banda Juvenil amb 25 joves, i una Escola de música que dona continuïtat al projecte i que compta amb 12 professors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí