La plaça de Montserrat amb “Il Dolce Incontro” torna als segles XVII i XVIII

0
271

La formació vinguda des de les comarques de Castelló, ha sabut oferir la millor versió de les obres del “settecento” amb un programa complet i tractiu.

 La interpretació del Grup “Il Dolce Incontro” va atrapar l’atenció del públic present en la segona jornada de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, des del primer compàs en què, van obrir programa amb l’obra  “Il Gustino”” del compositor Antonio Vivaldi.

Davant d’un auditori expectant, el grup, mostrà el que són capaces d’interpretar amb un format historicista, que no va deixar indiferent cap assistent a aquesta segona jornada de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat dels Alcalans.

És així com, “Il Dolce Incontro”, ha sabut treure les millors notes musicals existents a l’interior dels instruments que fan servir, amb el suport de les partitures provinents del repertori del “settecento” , una mostra més, de com  la Setmana Internacional de Musica de Cambra de Montserrat, posa a l’abast de l’auditori els millors intèrprets, capaces de llegir amb virtuossisme, les composicions més aplaudides. 

La setmana continuarà el dimecres 20 de juliol, amb la participació de “Ensemblement”,  una agrupacio formada per destacats músics, pensada des de la passió i amb ganes  de portar a música orquestral a un format reduït, a tots els racons de la geografia més pròxima.

Per al dijous 21 de juliol, hi ha programada la formació “Il maniatico ensemble”, un grup obert, flexible i interdisciplinar liderat per l’oboísta Robert Silla, solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya, investigador musical i animador d’aquesta agrupació, que oferirà obres de Boccherini i de Brunetti.

Arribats des dels millors teatres i auditoris europeus, s’espera en caneletes el divendres 22 de juliol, l’actuació del “Quartet Mandelring” considerat per la publicació “Fono Forum” com un dels sis millors quartets de corda del món, que interpretarà obres de Haydn, Ravel i Dvorák.

També es comptarà en aquesta edició, amb  l’Orquestra Filharmònica de Cambra de la vila de Lomza a Polònia, responsable de fer el tancament d’aquestos sis dies en què la música es trobarà present a la fresca.

GABINET DE PREMSA –

XLI Setmana de Música de Cambra – Montserrat –

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí