La FSMCV obri la convocatòria per a la Jove Banda Simfònica

0
1785

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha obert el termini d’inscripció per al procés de selecció de nous components per a la Jove Banda Simfònica. En total, s’oferten 112 places per a diferents instruments, la relació de les quals trobareu a les bases de la convocatòria 2017.
Requisits
La convocatòria està dirigida a tots els músics federats que, amb participació activa en la Banda de Música de la seua societat musical, complisquen els següents requisits:

  • Tindre entre 18 i 28 anys
  • Estar cursant com a mínim el quint curs del grau d’ensenyaments professionals de la especialitat instrumental a la qual es presenten.

Els aspirants a formar part de la Banda Federal hauran d’aportar instrument propi llevat de les places de percussió i piano, així com la uniformitat per als concerts o actes musicals, que en tot cas serà per a homes pantalons i camisa de color negre i màniga llarga, i per a les dones a triar respectant el color negre.
Com a criteris generals de selecció, es tindran en compte per a cada instrument el major nivell de formació, la major edat i haver participat en la convocatòria de la Banda Federal 2016 i no haver causat baixa de forma injustificada en alguna de les trobades de la Banda Federal o als concerts convocats.
En tot cas, es garantirà la representació comarcal de músics en la composició de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV.
Presentació d’instàncies
Els interessats hauran de presentar degudament emplenat el model de sol·licitud disponible ací, a més d’una fotocòpia de la titulació o certificat dels estudis que està cursant en el moment de presentar la instància.
Tota aquesta documentació s’haurà de remetre per correu ordinari o electrònic, o lliurar en mà a les oficines de la FSMCV, abans de 30 dies a comptar des de hui (fins el 15 de febrer de 2017).
A les sol·licituds incompletes o que no aporten la documentació annexa se’ls donarà un termini de 5 dies per a resoldre les deficiències. Les remeses fora de termini no seran considerades.
Antecedents de la Jove Banda Simfònica
La formació de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana obeeix al desig que les bandes de música valencianes estigueren representades en el VIII Festival de Bandes de Música que la Federació Espanyola de Societats Musicals va organitzar en el marc de la seua Assemblea General i del 53 Congrés Internacional de Societats Musicals celebrat a València en el mes d’octubre de 2001.
Després de l’èxit obtingut, es va constituir de forma estable amb l’objectiu de proporcionar als seus components l’experiència de treballar sota la direcció d’excel·lents directors i en els millors auditoris; tot això, unit a la convivència amb els seus companys en les trobades prèvies als concerts.
PDF amb les bases completes de la convocatòria a la Banda Federal 2017.
Model d’instància per a formar part del procés de selecció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí