La Ciutat de la Música celebrarà este cap de setmana el tradicional Concert de les Bandes

0
1293
En la present edició es rendirà homenatge al compositor valencià Andrés Valero i al director Pablo Sánchez
La nit del 23 de setembre, la plaça Major de Llíria acollirà una nova edició del Concert de les Bandes de la Fira i Festes de Sant Miquel, que permetrà als assistents disfrutar de les actuacions oferides per les dos prestigioses bandes del municipi. Una nit en què s’homenatjarà a dos importants personalitats del món de la música a la Comunitat Valenciana, Andrés Valero Castells i Pablo Sánchez Torrella.
Després de la cercavila de les bandes des dels seus locals socials fins al centre neuràlgic de la nit, la plaça Major, serà el torn de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria. Dirigida per Pablo Marqués, interpretaran un total de tres obres musicals. Tant una banda com l’altra, arrepleguen en el seu repertori una obra de cada un dels homenatjats. En el cas de la Unió, “Armando Serra” de Pablo Sánchez, “La Vall de la Murta” d’Andrés Valero i “Wait of the World” de Stephen Melillo, són les peces triades.
En el descans arribarà el moment de retre homenatge als dos invitats d’honor, per a agrair-los la seua contribució a la música valenciana. Tant Andrés Valero, com Pablo Sánchez, al llarg de la seua dilatada carrera en el món de la música, han rebut innumerables mostres d’afecte i reconeixement per la seua labor, i Llíria ha volgut donar-los també este merescut homenatge.
Tancarà la nit la Banda Primitiva, dirigida per Javier Enguídanos, amb la interpretació de “El lugarico viejo” de Sánchez, “400 (2017-AV87)” de Valero i “Wine-Dark Siga” de John Mackey

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí