La Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria desfila en Disneyland Paris 

0
296

La Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria desfila en Disneyland Paris 

L’agrupació participa en la cavalcada diürna del famós parc temàtic francés

La Banda Juvenil de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria va desfilar, el passat 20 de juliol, a la cavalcada diürna de Disneyland Paris com a preàmbul de la desfilada dels personatges més famosos de la factoria. 

L’agrupació, conformada per més de 50 músics, va interpretar tota una selecció de pasdobles sota la batuta del seu director titular, Chano Silvestre. Els músics del Clarín van amenitzar tots els presents amb les melodies de Xàbea, Ampartio Roca, Paquito el Chocolatero, València o el Teniente Raposo

«Ha sigut una gran experiència per als xiquets i xiquetes de la Banda Juvenil», va reconèixer la vicepresidenta Inma Ruiz. «A pesar de la pluja intermitent, l’oratge ens ha respectat i hem pogut realitzar la desfilada que era el motiu principal d’este viatge». 

A més de la desfilada, l’expedició clarinera – estava formada per més de 150 persones entre músics i acompanyants – va gaudir de dos dies de diversió a Disneyland Paris i una tercera jornada de turisme per la capital parisenca. 

La Banda Juvenil de la Primitiva de Llíria desfila en Disneyland Paris 

La agrupación participa en la cabalgata diurna del famoso parque temático francés

La Banda Juvenil del Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria desfiló, el pasado 20 de julio, en la cabalgata diurna de Disneyland Paris como preámbulo del desfile de los personajes más famosos de la factoría. 

La agrupación, conformada por más de 50 músicos, interpretó toda una selección de pasodobles bajo la batuta de su director titular, Chano Silvestre.Los músicos del Clarín amenizaron a todos los presentes con las melodías de Xàbea, Ampartio Roca, Paquito el Chocolatero, València o el Teniente Raposo

«Ha sido una gran experiencia para los niños y niñas de la Banda Juvenil», reconoció la vicepresidenta Inma Ruiz. «A pesar de la lluvia intermitente, la meteorología nos ha respetado y hemos podido realizar el desfile que era el motivo principal de este viaje». 

Además del desfile, la expedición clarinera – estaba formada por más de 150 personas entre músicos y acompañantes – disfrutó de dos días de diversión a Disneyland Paris y una tercera jornada de turismo por la capital parisiense.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí