LA BANDA DE L’ESCOLA TORNA A DEIXAR BOCABADAT AL POBLE DE PEDREGUER

0
3875

Este dissabte passat, dia 25 de març, la Banda de l’Escola de Música de Pedreguer dirigida per Mercedes Femenia, deixava a tot el públic bocabadat en el seu concert de primavera.
Amb la finalitat de promoure, una vegada més, la música valenciana, el repertori estava compost, en la seua major part, per música de compositors valencians.
El concert va començar amb AMADARÀS d’Enrique Alborch i va continuar amb la marxa de processó RÉQUIEM PER LOLA de Miguel A. Ibiza i el pasdoble MIGUEL CRESPO d’Enrique Alborch. En estes tres peces va col·laborar, amb la Banda, l’alumnat que estudia l’assignatura de conjunt al conservatori i escola municipal de música. Uns 15 músics d’edats totalment variades, que comprenen des de la joventut dels 10 anys fins als 50 i més, dels adults que també estudien música a l’escola municipal de Pedreguer.
Van continuar amb  la marxa mora ROPERIA XIMO de Francisco Valor i, com ja va sent habitual en els concerts de primavera, la Banda de l’Escola va oferir, una vegada més, dues peces en les que alguns músics deixaven de formar part del conjunt  per a convertir-se en grans solistes. En esta ocasió van ser les trompes i els trombons els protagonistes.
Les trompes, Sara Morell, Marta Ribes i Maria Fornés amb l’obra SWINGIN’HORNS de Wener Jungwirth i els trombons Blai Ibiza, Marc Roig i Oscar Grimalt amb l’obra, MAGIC SLIDES de Wim Laseroms, a més d’explicar el seu instrument a tot el públic, van fer una gran interpretació de les obres.
Però l’obra que va fer alçar a tots els assistents amb forts aplaudiments, va ser l’ obra, LIBERTADORES d’Oscar Navarro amb la que va concloure el concert la Banda de l’Escola.
Un concert en el que els músics van demostrar de nou la il·lusió i les ganes que li posen al gran treball que suposa la música.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí