Kiko López Herrero, dirigirà l’himne de Bocairent

0
67

El Mestre bocairentí Kiko López Herrero, dirigirà l’himne de Bocairent abans de la moguda de bandes el dia de l’Entrà
dissabte 3 de febrer a les 11h del matí, sent enguany l’encarregada la centenària Associació Unió Musical de Bocairent.

Kiko López Herrero 

Natural de Bocairent, inicia els seus estudis musicals a l’escola de  música de l’Associació Unió Musical Bocairent cursant després els  estudis Superiors de clarinet al Conservatori Superior de Música  “Joaquín Rodrigo” de València obtenint les millors qualificacions. 

Posteriorment es perfecciona amb diversos professors i solistes  internacionals. 

És membre fundador de diferents i diverses formacions de música de  cambra, fent concerts per tota la geografía nacional. 

En la seua labor com a docent ha sigut professor a diverses escoles  de música en la Comunitat Valenciana i Les Illes Balears, així com  professor de clarinet i música de cambra als Conservatoris  Professionals de Música i Dansa de Mallorca i de Menorca. 

Actualment és Professor de Clarinet en la xarxa d’escoles de música  d’AD LIBITUM a València, l’escola de la Unió musical “l’Horta de Sant  Marcel·lí” de la ciutat de València, l’escola de música “José María  Roig” de Picanya i l’escola del Casino Musical de Godella. 

En la seua faceta com a intèrpret professional actua amb el quartet  de corda “Kamerquartet”, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà,  l’Orquestra simfònica Lira Saguntina, l’Orquestra de Cambra de  València, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, les Bandes  Simfòniques Municipals de música de Palma de Mallorca i Alacant i  l’Orquestra simfònica “Tiempo de Zarzuela”. 

També és el director-gerent de l’escola de música Virtuosos a la ciutat  de València. 

Cal destacar que Kiko ha sigut membre actiu durant 33 anys de l’AUM  Bocairent, etapa en la que també va dirigir la banda jove.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí