IX CURSO DE DIRECCIÓN DE BANDA UNIÓ MUSICAL DE MURO

0
2587

Ja tenim de nou aquest 2017, el Curs de Direcció de Banda de la Unió Musical de Muro. La Unió Musical de Muro, organitza aquest curs amb la passió que la música de Banda es mereix i el respecte i l’honor dels directors que tenim i hem tingut com a professors al llarg d’aquestes IX Edicions. Per a l’edició del 2017 comptem amb un planter d’autèntica excepció. Com a Professor Convidats als mestres Lazslo Marosi d’Hongria i Johan de Meij d’Holanda i com a Professor, el nostre mestre murer José Rafael Pascual-Vilaplana. Tot açò amb classes pràctiques amb la Unió Musical de Muro i al seu capdavant el nostre Director Artístic Rafa Garcia Vidal.
Les dates del curs seran del 4 al 8 de juliol de 2017 i comptarà amb un total de 10 alumnes actius i places il·limitades per alumnes oients.
Per a més informació sobre el curs de direcció, ho poden fer clicant aquí, on es podran descarregar un PDF amb totes les condicions i reomplir per la inscripció al mateix.


 Ya tenemos de nuevo este 2017 el Curso de Dirección de Banda de la Unión Musical de Muro. La Unión Musical de Muro, organiza este curso con la pasión que la música de Banda se merece y el respeto y el honor de los directores que tenemos y hemos tenido como profesores a lo largo de estas IX Ediciones. Para la edición del 2017 contamos con un plantel de auténtica excepción. Como Profesores Invitados a los maestros Lazslo Marosi de Hungría y Johan de Meij de Holanda y como Profesor, nuestro maestro murero José Rafael Pascual-Vilaplana. Todo esto con clases prácticas con la Unión Musical de Muro y al frente, nuestro Director Artístico Rafa Garcia Vidal.
Las fechas del curso serán del 4 al 8 de julio de 2017 y contará con un total de 10 alumnos activos y plazas ilimitadas para alumnas/os oyentes.
Para más información sobre el curso de dirección, lo pueden hacer clicando aquí, donde se podrán descargar un PDF con todas las condiciones y rellenar la inscripción al mism

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí